Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

5 kosmetických nezbytností, které se hodí na každou dovolenou

Balíte kufry? Přemýšlíte, jestli máte všechno? Tady je pro vás pár tipů na kosmetické pomůcky, jejichž pomoc oceníte během jakékoli cesty.

Redakce Marianne | 11. 06. 2014


1. Vlhčené kapesníčky

Tyto voňavé ubrousky nejvíce oceníte po dlouhé cestě letadlem nebo autem. Vyzkoušejte například Osvěžující ubrousky pro ruce a tělo Verbena, L’Occitane, 185 Kč.

ubrousky

2. Vhodná obuv

Pokud se chystáte na vysokohorskou túru, nepodceňujte situaci a pořiďte si pořádné pohorky. V opačném případě zvolte pohodlné žabky nebo baleríny, ve kterých budete moct podniknout delší procházku nebo třeba v nich jen delší chvíli stát. Populární jsou například pantofle Crocs Edie Stretch Sandal Spearmint/Crisp Green, koupíte je ve většině kamenných prodejen za 1349 Kč.

crocs

3. Tělové mléko

Zabraňte vysušení své pleti a ochraňte pleť před sluníčkem, klimatizací nebo vodou. Mějte po ruce oblíbené tělové máslo, mléko nebo olej a použijte dle potřeby. Svou kakaovou vůní vás omámí tělové máslo Balea dostupné v dm drogeriích za 69 Kč.

balea

4. Pilník na nehty

Každý správný muž má mít v kapse nůž. A každá správná žena by měla mít v kabelce pilník. Proto si jej nezapomeňte schovat do vniřní kapsičky své tašky, uvidíte, jak ho v nouzi oceníte! Seženete ho v každé drogerii a můžete si vybrat z několika druhů a barev. Vyhněte se skleněným pilníkům, které lámou a štěpí nehty.

pilnik

5. Moderní šátek

Čím oživíte jakýkoli outfit? Šátkem! Na výběr je široká škála různých barev a materiálů, stejně jako způsobů, jak šátek uvázat. Tipy na uvázání najdete například v článku: http://www.marianne.cz/moda/trendy-a-tipy/10-trendy-tipu-jak-nosit-satek-na-hlave

satek_copy_copy

Dnes s námi můžete soutěžit v naší letní soutěži http://leto.marianne.cz/ o balíček s cestovní lékárničkou od Dr. MAX v hodnotě 880 Kč.