Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda a krása

5 kosmetických novinek, které si nemůžeme nechat pro sebe

Víte, jak se udělat ze dne na den krásnou? Pořiďte si nějakou novinku do své kosmetické taštičky. Ne vážně – nový produkt zapůsobí nejen svými účinky, vůní či barvou, ale také způsobí, že si dáte s líčením nebo péčí víc záležet. A po čem se teď podívat? Představujeme vám pět aktuálních novinek!

Soňa Kotulková | 27. 10. 2016
Foto: Zadig et Voltaire
1. Vůně, kterou nemá každá
Snímek obrazovky 2016 10 27 v 19.31.25
Taky máte někdy pocit, že potřebujete vonět jinak než okolí? Originálně a neotřele? Tak zkuste novinku od francouzské značky Zadig & Voltaire – This is Her!. Ve Francii mají plno butiků s trendy oblečením a trendy jsou i jejich vůně. Tato má symbolizovat rebelskou a andělskou část každé z nás, je trochu rocková, ale přitom elegantní. A jak voní? Po jasmínu, kaštanech, vanilce, dřevu a pryskyřici. EdP 50 ml stojí 1650 Kč a zakoupíte ji exkluzivně v parfumeriích Douglas.
 

2. Olejové sérum na rozjasnění
Snímek obrazovky 2016 10 27 v 19.31.09
Oleje na pleť jsou nyní hitem, ale ne každému vyhovují. Pokud s nimi začínáte, zkuste nejprve olejové sérum Darphin, které dovede zašedlou, mdlou pleť nádherně vyživit a rozjasnit. Moc se mi líbí textura (olejové perličky v séru) a hlavně vůně (voní po esenciálních přírodních olejích – po madarince, pomerančích, neroli a yalang yalangu). K tomu zazračná kyselina hyaluronová a vitamín E. Po nanesení na pleť se sérum krásně vstřebá a pleť prostě vypadá svěže! Ideální produkt také na přechody z tepla do zimy. Stojí 2272 Kč.
 

3. Řasenka pro superkrásné řasy
2120 DRAMATIC LOOK Mascara 85958920 kompozice copy
Neznám ženu, která by nepoužívala řasenku. I tady v redakci je po nich vždy největší sháňka. Když si ženy řasenku vybírají, tak chtějí, aby byla co nejvíce černá, výrazná, aby řasám dodala objem i délku. A taková je řasenka Mega Lashes Dramatic Look od české značky Dermacol. Má klasický kartáček, který si poradí s každou řasou, skvěle drží přes celý den a neslepuje řasy. A za cenu 249 Kč je to naprosto skvělá volba. 

4. Limitka, která vás šmahem omladí
Snímek obrazovky 2016 10 27 v 19.30.44 
Americké značce Bobbi Brown se letos vánoční kolekce líčení opravdu povedla. Její tvůrkyně, vizážistka Bobbi Brown, podle níž se značka jmenuje, zná ženy dokonale a ví, co jim opravdu sluší. Tato paletka obsahuje malý rozjasňovač a růžovou pudrovou tvářenku. Bobbi totiž tvrdí, že růžovou na líčkách mají i malé děti, takže pokud ji budete mít na tvářích i vy, budete vypadat mladší. A je to pravda, tato barva prostě vypadá nádherně a sluší každé ženě. A ten obal! Ach! Info o ceně ve vybraných parfumeriích Douglas.
 

5. Nejpříjemnější rtěnka
 
Snímek obrazovky 2016 10 27 v 19.43.49 
Rtěnky od značky Korres rty milují a mě teď zaujala novinka rtěnka Morello. Je nejenom krásná, zářivá, ale také krémová, výživná a dlouho vydrží. Při nanášení jemně klouže a má tak lehkou texturu, že ji na rtech ani necítím. A proč se jmenuje Morello? Protože obsahuje výživný olej z višně Morello. Stojí 390 Kč a je k dostání v 8 odstínech.