Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

5 kosmetických vychytávek, které si nezapomeňte přibalit na hory

Venku je hromada sněhu, proč si ho v přírodě neužít plnými doušky? Víme, co si vzít s sebou, aby vaše pleť byla stále ve formě - sluníčku, mrazu i větru navzdory.

Soňa Kotulková | 19. 01. 2017

Foto: Getty Images

1. OCHRÁNÍ PLEŤ
Emulze SynCare, 15 ml za 69 Kč ( k dostání v lékárnách a vkosmetických studiích)
Použijte ji, než půjdete ven. Skvěle chrání před mrazem a chladem, navíc díky panthenolu a vitamínu E pleť zklidňuje, zamezuje její dehydrataci a díky UV filtrům chrání i před spálením a předčasným stárnutím. Je vhodná také na hřbety rukou a na uši.

SynCare winterkrem mini15 ml


2. ZJEMNÍ RTY
Balzám na rty Acute Lip Balm, Eucerin, 239 Kč
Jemný balzám na rty v tubičce uleví i extrémně suchým a popraským rtům. Výborně je chrání před nepřízivými venkovnímu podmínkami, zklidňuje zarudnutí, podráždění a působí protizánětlivě. Líbí se nám, že ho můžete mít kdykoliv při sobě a díky praktickému aplikátoru snadno používat.

Balzam na rty ACUTE LIP BALM 1 971x692


3. ZJEMNÍ RUCE
Regenerační balzám na ruce Repair and Care, Nivea, 84 Kč
Koncentrovaný balzám okamžitě uleví suché pokožce na rukou, proto je ideální ho používat přes den, ale také večer, když se vrátíte domů. Obsahuje zvláčňující technologii Hydra IQ, která ruce dovede chránit i při častém mytí rukou.

 

Regeneracni balzam na ruce Repair Care Nivea 50 ml 84 Kc 1367x2362
4. ZKLIDNÍ PLEŤ
Maska Hydramemory, Comfort Zone, www.comfortzone.cz
Po návratu ze sjezdovky je dobré dopřát pleti pořádnou dávku hydratace a výživy. A právě taková je svěží, hydratační maska, která nádherně voní. Obsahuje trehalózu, což je aktivní cukr z rostlin z pouště, který ochraňuje vodu v buňkách. Masku můžete použít buď klasicky nebo ji nechat působit přes celou noc.

10903 hydramemory mask 60ml.jpg 1200x1200 q85 subsampling 2 upscale


5. ZJEMNÍ POKOŽKU
Happy Gelato Body Cream, Clinique, 890 Kč (k dostání ve vybraných prodejnách Clinique)
Tento hravý tělový krém budete milovat. Zklidní a ošetří suchou pokožku, je v kelímku, jako na zmrzlinu a nádherně provoní pokožku. Můžete ho použít i na ruce. Praktické balení zaručí, že se při cestování nevylije.

24233CL happy gelato pink cap off INT v5