Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

5 nejoblíbenějších kosmetických produktů královny Alžběty II.

Přestože si královna Alžběta II. bedlivě střeží své soukromí, tajemství jejího toaletního stolku bylo odhaleno. Podívejte se, co na něm stojí...

Ivona Šouralová | 12. 12. 2016
Foto: Getty Images
 
Lak na nehty v barvě „nude“

Snímek obrazovky 2016 12 12 v 16.31.21

Vzhledem k tomu, že královna ráda nasí barevně výrazné kostýmky, volí pro své nehty raději sofistikované a méně nápadné odstíny. Její oblibě se nejvíce těší americká značka Essie, kterou v roce 1989 kontaktoval sám Buckinghamský palác za účelem získat královnin oblíbený tón Ballet Slippers, na jež královna nedá od té doby dopustit.

ČTĚTE TAKÉ: FOTOGALERIE: 15 neskutečných módních ilustrací vytvořených lakem na nehty


Omlazující krém na ruce

Snímek obrazovky 2016 12 12 v 16.35.33

Z několika různých zdrojů je známo, že se královna neobejde bez krému na ruce. Její Výsost si konkrétně zamilovala krém Jeunesse des Mains od Clarins, který její ruce zjemňuje, chrání, hydratuje a zároveň vyhlazuje vrásky a posiluje nehty. Co víc si přát?

ČTĚTE TAKÉ: ANTI-AGE: Tahle část těla bezpečně prozradí váš věk! Jak o ni pečovat?


Rtěnka v sytě červeném odstínu

Snímek obrazovky 2016 12 12 v 16.30.03

Značka Elisabeth Arden, na kterou Alžběta II. spoléhá už 54 let, zpravidla mlčí o tom, jaké konkrétní nákupy u ní královna podnikla (respektive její osobní asistentka Angela Kelly). Z několika málo momentů, kdy se královna přelíčila na veřejnosti, je ale zřejmé, že mezi její nejoblíbenější produkty patří zvláčňující rtěnka Beautiful Color od Elisabeth Arden v matném odstínu Bold Red.

ČTĚTE TAKÉ: 3 triky, aby vám rtěnka dlouho vydržela


100% květinový parfém

Snímek obrazovky 2016 12 12 v 16.17.49

Co se vůně týče, Alžběta II. je léta věrná britské parfumerii Floris London. Majitel parfumerie, pyšnící se přízní svých významných klientů, prozradil, že královna je natolik věrná jejich značce, že neváhá a objednává si vždy totéž, i když je třeba na druhé straně Atlantiku. A tím „totéž“ myslíme vůni White Rose, což je 100% květinový parfém.

ČTĚTE TAKÉ: 5 nejkrásnějších vůní pro váš vánoční wishlist


Silně fixační lak na vlasy

Snímek obrazovky 2016 12 12 v 16.16.05

Vlasy lesklé, uhlazené a vždy na svém místě zajšťuje Jejímu Veličenstvu kultovní lak na vlasy Elnett Satin od L'Oréal Paris. Cílem je nenarušit styling ani po sundání klobouku, nenechat se rozházet větrem a vypadat skvěle za každých okolností. Královna spoléhá na příslib „silná fixace“, který je uvedený na obalu produktu, a v klidu ji udržuje i mini verze na cesty.

ČTĚTE TAKÉ: 6 snadných triků, jak mít ráno po probuzení skvělé vlasy