Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

5 tipů, jak na zimní vrstvení

Info ikona
Zimní vrstvení

Jak zůstat v teple a zároveň vypadat stylově je otázka, kterou si klademe každou zimu. My pro vás teď máme tipy na pět kousků, které vám ve vymýšlení vrstvených zimních outfitů pomohou.

Eliška Vrbová | 19. 11. 2020

1. Punčochy

Jakmile se ochladí, začínáme mít pocit, že musíme nosit už jenom kalhoty, protože v sukních a šatech nám bude zima. Ale tak to být nemusí! Se správnými punčochami nemusíte sukně a šaty ukládat hluboko do skříně. Dnes už se v obchodech dají snadno sehnat i termo punčochy ze silnějšího materiálu, nebo dokonce s kožíškem na vnitřní straně! V kombinaci s kozačkami si na vás zima jen tak nepřijde.

Info ikona
Thights

2. Rolák

Vlněný svetr s rolákem je stálicí našeho zimního šatníku, ale vlastníte i roláky ze slabších materiálů, jako je například viskóza? Ty se totiž v zimě náramně hodí k vrstvení s oblíbenými košilemi, blůzami či topy, které byste jinak schovávala pod svetrem nebo ze skříně vůbec nevytáhla. Takhle pod ně stačí obléct rolák a stylový zimní outfit je na světě.

Info ikona
Rollneck
Mohlo by se vám líbit

3. Šála

Velká barevná šála dokáže s outfitem vykouzlit divy. Dá se nosit jen volně přehozená přes kabát, omotaná kolem krku nebo přepásaná páskem ve stylu ponča. V ne tak mrazivých dnech můžete šálu nosit i namísto kabátu jen v kombinaci se svetrem. Možností je spoustu!

Info ikona
Scarf

4. Mikina

Možná netušíte, že mikinu můžete nosit i v případě, že nejste zrovna milovnicí sportovního stylu. Mikina s kapucou se totiž dá překvapivě dobře kombinovat i s klasickým kabátem a funguje pak víceméně jako rolák a šála v jednom. Krk budete mít v teple a další stylovou zimní možnost outfitu máte v záloze.

Info ikona
Hoodie

5. Péřová bunda

Kromě vlněného kabátu nám v zimní garderobě nesmí chybět péřová bunda. Ta má výhodu, že pod ní můžete obléct prakticky cokoliv, většinu času ji stejně budete mít zapnutou. Pokud už chcete svoji péřovou krásku vytáhnout, i když zatím nemrzne, klidně pod ní vezměte jen tílko nebo šaty bez rukávů. Jestliže je bunda skutečně vyplněná pravým peřím, zahřeje vás dostatečně.

Info ikona
puffer jacket
Mohlo by se vám líbit