Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

5 trendů, s nimiž budete in po celý rok

Některé trendy přijdou a rychle zase odejdou, některé stále zůstávají a některé se vrací. Zde je pět kousků oblečení, vzorů a bot, se kterými po celý rok 2017 nešlápnete vedle.

Eliška Vrbová | 16. 02. 2017

Pruhy

V minulém roce bylo největším trendem bílé tričko, jehož největší výhodou je, že ho můžete zkombinovat jakkoli. Letos ho nahrazují pruhy, a to i na kalhotách, sukních, šatech a dalších částech oděvu. Pruhované oblečení je právě takovým příkladem trendu, který se stále vrací, je to jakoby mělo devět životů a my jsme zatím vyčerpali jenom pár z nich.

 

Tenisky

Sportovní i elegantnější tenisky se na prvních příčkách módních trendů drží i nadále. Nejen bílé, ale i všemožně vzorované a z různých materiálů ozvláštní každý jednoduchý outfit. Je tolik možností, že jich nikdy nebudete mít dost.

 

Uměním inspirované vzory

Návrháři předních módních domů jako je Marni, Valentino, Céline nebo Proenza Schouler do svých kolekcí zařadili oblečení se vzory připomínajícími více či méně známá umělecká díla.

 

Jednoduchá elegance

Pokud máte ráda jednoduší a zároveň trochu sportovnější módu, budete v tomto roce zaručeně trendy. Zejména přicházející jaro půjde sportovně inspirované módě hodně naproti.

 

Boty s volnou patou

Nejenom pantofle, ale boty všeho druhu – espadrilky, boty na podpatku, tenisky i baleríny, cokoliv s volnou patou bude in více než kdy dřív. A to ve všech materiálech, jako je samet, satén, plátno a i s výšivkami a ve všech barvách. 

 

 ČTĚTE TAKÉ: 10 kousků, které si v únoru pořídit