Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

7 důvodů, proč si koupit podzimní speciál Marianne Fashion

Ode dneška je na stáncích zbrusu nový speciál, který vás provede módním podzimem. Pro koho jsme ho tvořili? Pro všechny, kdo milují módu. Pro všechny, kdo milují příběhy spojené s módou. Pro všechny, kdo milují historii módy, hlavně tu nedávnou, co se zase vrací. A také pro všechny čtenářky, které u kávy rády listují krásným časopisem. Chcete vědět víc? Tady je dalších sedm důvodů, proč by vám speciál Marianne Fashion neměl ujít.

Ivona Šouralová | 8. 09. 2016

Foto: Lukáš Kimlička

1. Získáte přehled o klíčových trendech sezony.

2. Přečtete si zajímavý rozhovor s Karolínou Bosákovou, jež patřila k silné generaci topmodelek, kterým na konci 90. let ležela u nohou Paříž i New York. Pro Marianne Fashion otevřeně mluvila o zlaté éře modelingu i o normálním životě s rodinou.

3. Zažijete vlnu nostalgických pocitů při vzpomínání na devadesátá léta, která právě teď v módě zažívají comeback. Vybavíte si, co se tenkrát nosilo? My vám to všechno připomeneme.

4. Zjistíte, proč už není faux-pas, když si dnes vezmete do společnosti tenisky, a co dalšího se ještě změnilo v pravidlech dress-code.

5. Představíme vám ty nejzajímavější projekty, které aktuálně hýbou českou módou. Je libo krásné prádlo nebo džíny na míru? Prozradíme vám, kdo je šije.

6. Vyberete si ten nejlepší kabát nebo bundu (nebo kabát a bundu) pro letošní podzim a inspirujete se, s jakými botami a doplňky je kombinovat.

7. Zjistíte, kdo je skutečně největší ikona módní historie. Malá nápověda – není to Victoria, není to Kate, ani ta starší Kate, není to Madonna, Beyoncé a už vůbec ne Kim. Je to muž, který dokázal ovlivňovat módu 50 let v kuse. Už tušíte?

Snímek obrazovky 2016 09 08 v 20.21.39