Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

9 z 10 žen potvrzuje: se značkou Nivea konečně krásné vlasy!

Zajímá vás, jak dopadlo testování čtenářek Marianne regenerační vlasové řady Repair & Targeted Care od značky Nivea?

Redakce Marianne | 15. 04. 2016

Tady jsou výsledky:

Nejvíce žen ve věku 21 až 60 let si vybírá regenerační přípravky pro poškozené vlasy a nejvíce používá kombinaci šamponu a kondicionéru, a to dva- až třikrát týdně. Všechny čtenářky potvrdily, že testované výrobky – šampon a kondicionér Repair & Targeted Care od značky Nivea zanechávají zdravé vlasy. 92 % odpovědělo, že vlasy jsou po jejich použití krásné a hebké na dotek. 84 % procent odpovědí bylo, že přípravky redukují poškození vlasů a všechny čtenářky by je doporučily svojí kamarádce.

graf

Chcete mít krásné vlasy také vy? Vyzkoušejte to úžasné pečující duo, určené pro vlasy, které potřebují cílenou obnovu. Oba výrobky využívají technologii Kera Detect, která je tak chytrá, že rozezná, kde všude vlas potřebuje „opravit“. Díky tomu získají vlasy zpět svůj lesk a pružnost, jsou hebké, krásné a hladké od kořínků až po konečky, jak to ostaně povrdily naše čtenářky. To vše bez zatížení a s ochranou proti dalšímu poškození.

Kdy jindy mít krásné vlasy než nyní, před nejkrásnějším obdobím roku – létem? Výrobky využijete také celé toto období – slunce, slaná, chlorovaná voda, to vše vlasy poškozuje.

Doporučujeme proto výrobky přibalit s sebou na dovolenou a používat je i po ní. A náš tip? Chraňte svoje vlasy před přímým sluncem i klouboukem nebo čepicí.