Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Buďte mladší, krásnější, buďte MIRACLE!

MIRACLE COSMETIC je inovativní a vysoce kvalitní kosmetika, která nabízí produkty účinné proti stárnutí pleti s okamžitým efektem. Přečtěte si, jak je to snadné.

Redakce Marianne | 21. 11. 2016

Miracle Cosmetic se specializuje na výrobu produktů v oblasti péče o pleť, její mladší a zdravější vzhled.

Naším hlavním cílem je využití přírodních látek – minerálů a vitamínů, pečlivě zakomponovaných do receptury produktů. Tyto látky jsou zcela bezpečné a nejsou testovány na zvířatech. Právě proto jsou naše výrobky vhodné jak pro vyznavače přírodní krásy, tak pro nepříznivce plastické chirurgie.
Kosmetické produkty, které nabízíme prochází přísnou kontrolou kvality. Byly vyvinuty a plně zkoumány v kosmetických laboratořích na jižní Floridě v USA.  Jejich výzkumné a výrobní prostory jsou schváleny FDA (Federal Agency of the United States Department of Health and Human Services).

Stárnutí pokožky je přirozený proces, který je nezastavitelný. Existují však postupy, jak tento proces efektivně zpomalit a viditelné projevy stárnutí zmírnit. Unikátní anti-aging přípravky Miracle Cosmetic přináší nejen okamžité výsledky, ale umožňují především pozvolnou a hloubkovou regeneraci pleti. Ta může poskytnout omlazení pleti až o několik let.

Na českém trhu jsme rok a půl a naše výrobky jsou stále oblíbenější a žádanější, proto jsme se rozhodli spustit e-shop výhradně pro Českou Republiku a být tak dostupnější českým ženám.

Veškeré produkty lze objednat na www.miraclecosmetic.cz nebo www.miraclecosmeticusa.com

Zde vám představíme pět vybraných produktů Miracle Cosmetic: Eye Lift s Acai extraktem, Aurantium Stem Cell Complex, Hyaluronic Cream a Vitamin C,B,E with Ferulic s DermaRoller k pohodlné a účinné péči o pleť z vašeho domova.

 

EyeLift

Eye Lift s Acai Extraktem – oční krém na vyhlazení vrásek

CHYTRÝ KRÉM PRO ŽENU JEDINEČNÝCH POTŘEB s OKAMŽITÝM EFEKTEM VYPNUTÍ PLETI

Čas a životní zkušenosti výrazně působí na každého z nás. Vrásky a linie pleti mohou výrazně změnit náš vzhled. Naštěstí EyeLift s Acai Extraktem dokáže zvrátit čas pomocí speciálních liftingových složek. V jediném okamžiku nabízí ohromující výsledek. Tato zázračná zpevňující a liftingová formule produkuje okamžitou iluzi změny věku.

Sérum jemně krémové konzistence nabízí složení 5 peptidů, které si dokáží získat kontrolu vašich obličejových svalů.

Kyselina Hyaluronová je aplikována do séra pro její hydratačně retenční schopnosti. Přirozeně se vyskytuje v lidském těle pro poskytnutí struktulární podpory buněk. Při aplikaci na pokožku, Kyselina Hyaluronová váže vlhkost a obnovuje plný mladistvý vzhled.

Acai Extrakt je doplněn pro antioxidační podporu. Polyfenoly v Acai pomáhají chránit pleť před životními agresory, které způsobují další stárnutí a poškození pokožky.

Účinky:

  • okamžitě vzezření mladší a pevnější pleti
  • pomáhá snižovat vzhled vrásek a jemných linií
  • hydratuje a vyživuje
  • eliminuje tmavé kruhy a stíny pod očima

www.miraclecosmetic.cz

www.miraclecosmeticusa.com

 

Aurantium

 

KDYŽ VĚK NIC NEZNAMENÁ

AURANTIUM STEM CELL COMPLEX - regenerační krém

PŘEVRATNÝ KRÉM S OBSAHEM KMENOVÝCH BUNĚK POMERANČOVNÍKU

Výzkum kmenových buněk má revoluční vliv nejen v medicíně, ale také ve světě kosmetiky, díky schopnosti kmenových buněk omlazovat pleť.

Naše pleť je namáhána každý den, jednak působením vlivu vnějšího prostředí a také fyziologickým stárnutím.

Aurantium Stem Cell Complex oživuje biologické procesy, probouzí kmenové buňky pleti, podporuje tvorbu kolagenu a elastinu.

Po nanesení lehkého neparfémovaného krému se kmenové buňky pomerančovníku spojí s buňkami pleti, tehdy nastane řetězová reakce přirozených biochemických procesů, jejichž výsledkem je úplná regenerace vaší pokožky.

Kmenové buňky pomerančovníku obsahují různé cukry, aminokyseliny, peptidy a proteiny, které se hromadí v rostlinné cytoplazmě. Napomáhájí zlepšit  kvalitu pleti, pružnost a  její strukturu. To poskytuje hladší, jemnější a mladistvější topografii na povrchu kůže.

Aurantium Stem Cell Complex je vhodný pro všechny druhy pleti. Ideální použití je nanášet ráno či večer před spaním. Aplikujte na celý obličej, krk i dekolt.

www.miraclecosmetic.cz

www.miraclecosmeticusa.com

Hyaluronic

CENNÝ SKVOST PRO DÁMY I PÁNY

HYALURONIC CREAM – hydratační krém

NEPŘETRŽITÁ KOREKCE VRÁSEK - ZRYCHLENÁ REGENERACE PLETI

Kyselina hyaluronová neboli Hyaluronic Acid se významně podílí na hydrataci kůže. Je obsažen v lidském organismu a hojně se využívá v lékařství i kosmetice pro vyhlazení vrásek. Okamžitě obnovuje objem pleti a viditelně ji zpevňuje.

Hyaluronic Cream od Miracle Cosmetic nejenže obsahuje 2% kyseliny hyaluronové, ale i je navíc obohacen o Squalane, Jojobový a Meruňkový olej. Tyto unikátní složky navracejí vlhkost zpět do pokožky a podporují růst kolagenových vláken, s cílem obnovit zářivý, mladistvý vzhled pleti.

Hyaluronic Cream je přípravek, který slouží k regeneraci pleti. Proto jej lze aplikovat každý den. Při pravidelném používání ráno i večer po dobu 7 až 15 dní, stimuluje tvorbu nového kolagenu a regeneraci již existujících kolagenových vláken. Pleť se stane jemnější a zdravější.

I když jsme tento skvělý krém zařadili do naší pánské řady, doporučujeme všem ženám aby ho určitě vyzkoušely, je vhodný pro všechny typy pleti, zvláště pak pro zralou, suchou, dehydrovanou a unavenou pleť. Krém je neparfémovaný, jeho lehká konzistence se snadno nanáší na pokožku, aplikujte ráno i večer na obličej, krk a dekolt.

www.miraclecosmetic.cz

www.miraclecosmeticusa.com

DermaRoller Vitamin C

Profesionální péče o pleť z vašeho domova.

Pojďme přímo k věci. Tím, že stárneme, ztrácí naše pleť kolagen a elastin, stavební prvky vedoucí k zářivé pleti. DERMAROLLER v kombinaci s daným sérem pečuje o povrch pleti a navrací její krásu. Vezměte péči o pleť do vlastních rukou. Dermaroller je navržen tak, aby vám pomohl znovu objevit přirozenou krásu pokožky. Jestli usilujete o redukci vrásek nebo zlepšení zdraví pleti, toto je ten správný nástroj určený speciálně pro vaši pomoc.

Microneedling s DERMAROLLER je nová léčba, která napomáhá

 

  •   ke snížení tvorby vrásek
  •   k redukci jizev, obzvláště jizvy po akné
  •   eliminaci/redukci hyperpigmentace
  •   vyrovnání odstínů pleti
  •   extrémní absorbci produktů určených pro pleť
  •   zlepšení kvality pleti
  •   omlazení pleti

 

DERMAROLLER je VYSOCE ÚČINNÝ STIMULÁTOR PRO TVORBU KOLAGENU

Jakto funguje -  540 mikro jehel (titanové jehličky tvaru diamantu schválené FDA) opakovaně jemně propichuje pokožku. To způsobuje mikro-narušení tkáně pleti a podnítí tvorbu kolagenu, vyplnění jemných linií, rozjasnění pleti, pokožka vypadá mladší, pružnější a je jemná na dotek.

Vhodný pro použití celého obličeje, krku, dekoltu, paží, rukou, dolních končetin, na místech kde je pokožka strukturálně slabá či narušená (jizvy).

DERMAROLLER 0.5 mm v kombinaci se sérem Vitamin C,B,E with Ferulic od Miracle Cosmetic napomáhá léčit jemné linie vrásek, povrchní jizvy, nadprůměrnou pigmentaci a tmavé skvrny způsobené slunečním zářením. Mimo jiné podporuje absorbci produktů 10 000 krát. Zesiluje horní vrstvu pokožky, doporučuje se použivat 1x týdně. 

www.miraclecosmetic.cz

www.miraclecosmeticusa.com