Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Červencové Marianne Bydlení právě vyšlo!

Ačkoli to tak nevypadá, léto se k nám blíží mílovými kroky. Náladu vám zvedne poslední číslo Marianne Bydlení, které nás láká ven, do lesů, na zahradu, na terasu a vůbec nám ten pobyt na letním vzduchu umí zkrášlit a probarvit.

Redakce Marianne | 5. 06. 2013

Naše designérky umějí zhmotnit sny nás všech a z obyčejného balkonu nebo terasy vytvoří balzám na duši. V červencovém Marianne Bydlení najdete tipy na stolky, lavice, židličky a různé sedáky, které vám budou sloužit a lahodit vašemu oku. Nemineme ani další designové ubrusy, které jsou vytvořeny speciálně pro Marianne Bydlení a její čtenáře. Můžete si na www.demaby.cz koupit zcela originální kousek, který bude ozdobou každého stolu.

Fotograf Petr Karšulín při návštěvě Izraele využil toho, že v Tel Avivu právě probíhal festival otevřených soukromých interiérů (www.openhouseworldwide.org). Navštívil tak pár, jenž žije v romantickém domě s arabskými prvky, které vytvářejí naprosto jedinečný vzhled. V každé místnosti je přiznaná dlažba, kterou nepřekrývají zbytečné kusy nábytku. Neméně inspirativní je dům v Dánsku v anglickém cottage stylu v odstínech bílé.

A konečně jsme se octli na slíbené terase. Bára Fišerová proměnila terasu venkovského domu k nepoznání pomocí různobarevných textilních doplňků. Nahlédneme také do jedné finské zahrady, kde se snoubí živé květiny s přírodním materiálem jako ratan a dřevo.

Rodiče určitě bude zajímat, jak vylepšit dětské pokojíčky pro své ratolesti. Poradíme vám, jak udělat pro děti domečky z kartonu, jak vytvořit venkovní houpačku ze židle nebo třeba deku, která děti naučí počítat.

V neposlední řadě se těšte na oblíbené proměny. Asi všichni bojujeme v předsíni s nedostatkem místa. S panelákovou předsíní si hravě poradila Lenka Hlaváčová. Podkrovní ložnici pomohla zařídit Zuzana Bernasovská.

Zkrátka letní hýření začíná právě teď ve vaší nejbližší trafice!

Červencové Marianne Bydlení právě vyšlo!

Související články

Lidé a místa

<span>Našli jsme 10 inspirativních miniaturních kanceláří, které si jejich majitelé postavili přímo na zahradě</span>

Našli jsme 10 inspirativních miniaturních kanceláří, které si jejich majitelé postavili přímo na zahradě

Byt

<span>Rodinný byt v domě ze čtyřicátých let překvapí i nadchne</span>

Rodinný byt v domě ze čtyřicátých let překvapí i nadchne

Byt

<span>Nájemní byt prošel fantasickou proměnou: Výrazné syté barvy v duchu české trikolóry se staly hlavním prvkem interiéru v centru Prahy</span>

Nájemní byt prošel fantasickou proměnou: Výrazné syté barvy v duchu české trikolóry se staly hlavním prvkem interiéru v centru Prahy

Proměny

<span>Proměna nepraktické terasy v kouzelné letní posezení s přímořskou atmosféru</span>

Proměna nepraktické terasy v kouzelné letní posezení s přímořskou atmosféru