Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Co se stane, když si dáte inzerát, že hledáte muže jen na sex?

Simona si dala inzerát, že by chtěla najít muže pro sex v polední pauze.

„Je poledne a já zvoním na dveře. Otvíráš mi a na sobě máš přesně to, co jsem chtěl. Chceš mi něco říct, ale já ti zacpu pusu. Ne, teď není čas na konverzační zdvořilosti - oba moc dobře víme, proč jsem zde. Odvedu tě do postele a sundám ti oblečení. Další dvě hodiny pak ochutnávám každý centimetr tvého těla. Nakonec tě nechám ležet v posteli a odcházím. Bez toho, abych ti řekl své jméno."
Ne, tohle není část textu z nového Páralova románu - je to email od Josefa, osmadvacetiletého právníka, který se se mnou chce vidět v malém pražském hotelu. A chtěl by se mnou provádět přesně to, co píše ve výše zmiňovaném mailu. Ačkoliv to tak může vypadat, Josef není můj partner. Vlastně jsme se nikdy nepotkali. Je jen jedním z 480 mužů, kteří odepsali na můj inzerát na internetu, kdy jsem hledala muže na sex, který bychom uskutečnili v polední pauze.

Sex nechtěli jen muži
Ačkoliv jsem bez přítele jen chvíli, předcházející dva trvalé vztahy trvaly dohrodmady sedm let. Nějak ještě netoužím být poslušnou manželkou, ale chci si užít. Objevila jsem adresu amatéři.cz, kde inzerují většinou jen lidé s nabídkou nebo poptávkou sexu. Nic víc, nic míň. Očekávala jsem, že valná většina inzerátů bude od sexuchtivých mužů, ale k mému překvapení jsem našla i mnoho inzerátů od žen. Rozhodla jsem se, že můj inzerát nebude laciný. Po několika pokusech jsem zplodila následující text:

Snimek obrazovky 2015 06 17 v 16.05.11

Vlastně jsem si tenhle inzerát dala jen tak z legrace, myslela jsem, že se mi na takovou dost zvláštní nabídku nikdo neozve. Patnáct minut poté, co jsem uveřejnila inzerát, jsem zkontrolovala mailovou stránku. K mému údivu jsem našla 62 nepřečtených mailů, všechny od mužů. Většina z nich byla ale naprosto strašná.

Foto nejdůležitějšího orgánu
První email, který jsem otevřela, byl od Kamila, deveténáctiletého studenta. Napsal: „Kotě, už se těším, až na tebe vytáhnu své nářadí!" — pak pokračoval asi dvoustránkovým scénářem, ve kterém popisoval své (zvrhlé) sexuální choutky. Na konci mailu mi sliboval neuvěřitelnou extázi. Kamil připojil svou fotku, ale bohužel ne tváře... Fotografie penisů mi mimochodem přišly od 145 mužů.
Většinu mailů jsem vyhodila do koše, byly totiž oplzlé, nechutné a jejich pisatelé rozhodně neoplývali inteligencí. Už jsem pomalu začala ztrácet naději, dokud jsem neotevřela mail od Martina.
„Vypadáš prostě božsky a já doufám, že budeš mít chuť se setkat s 32-ti letým, 190 cm vysokým, hezkým a okouzlujícím architektem. Nedávno jsem ukončil svůj dlouhodobý vztah, a další nehledám. Hledám vzrušení a zábavu."
Trošku napjatě jsem otevírala přílohu s fotografií, ale tvář muže, která se načetla na obrazovku, byla sympatická. Měl tmavé vlasy a tmavě zelené oči.

Maily od sexuálních mašin
Do večera jsem měla 230 mailů. Přicházely mnohem rychleji, než jsem na ně stíhala odpovídat. Přišlo mi i několik reakcí od žen, které mě lákaly k lesbickému nebo skupinovému sexu. Během noci se mi ve schránce přibylo dalších dvě stě mailů. Přiznám se, že většinu z nich jsem ani nedočetla do konce. Některé byly totiž opravdu perverzní. Dost zajímavé byly i jejich přezdívky. Sexuální mašina, Velký pinďour, BigSexx, vošOuzt a podobně.

Polední pauza
Z těch 482 mailů mě stejně nejvíc zajímal ten od Martina. Jenže jsem vyměkla a najednou dostala strach. Přeci nechci souložit v pravé poledne s člověkem, kterého vlastně ani pořádně neznám. Martinovi jsem odepsala, že mám problémy v práci a nemohu se s ním sejít. Vzápětí mi odepsal: "Jsem z toho zklamaný, ale kupodivu mi to zase tak nevadí. A možná to zní jako klišé, ale připadáš mi jako vážně skvělá holka. Nejen na sex." Hm, možná se s tím Martinem přeci jen v poledne sejdu. Ovšem jen na oběd.

Související články

Móda

<span>Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?</span>

Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?

Zdraví

<span>Trenérka radí: 3 nejúčinnější cviky na zakulacení zadečku. Dělejte je každý den a výsledky se dostaví</span>

Trenérka radí: 3 nejúčinnější cviky na zakulacení zadečku. Dělejte je každý den a výsledky se dostaví

Dobrý nápad

<span>Cukernatění medu vypovídá o jeho kvalitě –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ nízké, nebo naopak vysoké?</span>

Cukernatění medu vypovídá o jeho kvalitě –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ nízké, nebo naopak vysoké?

Krása

<span>Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte</span>

Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte