Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Design, se kterým omládnete!

Myslíte si, že po třicítce nemáte na bláznovství nárok? My jsme opačného názoru, a proto vám představíme veselou elektroniku a doplňky, se kterými se doma zaručeně nebudete nudit!

Redakce Marianne | 25. 04. 2013

Pokud stejně jako my zbožňujete hravé doplňky, jistě vaší pozornosti neunikl obchod nazvaný Naoko. Seženete zde řadu výrobků, které snad měly vtipnou kaši nejen k snídani, ale i k obědu. Nejvíc nás asi baví antistresový panáček, který slouží k uvolnění napětí. U nás je v permanenci zejména při redakčních uzávěrkách. Jestliže se vám panáček zalíbí, můžete si ho pořídit i ve formě podložky pod skleničku nebo jako originální držák na tužky (až ho budete, chudáka, propichovat, tak to prosím dělejte s citem!).

182254-original1-8pzgn

Zamilovali jsme si sluchátka House of Marley. Kromě skvělého poslechu nabízejí atraktivní ‚dřevěný‘ design a odolné šňůrky v rasta stylu, které oceníte například při běhání. A nakonec – proč se vlastně s Bobem Marleym nehodit trochu do pohody?

sm-curry_10

Připravujete každé ráno svačiny svým dětem? A nezapomínáte tak trochu na sebe? Pravidelná strava je základním stavebním kamenem každého jídelníčku, a proto se nešiďte! Abyste nemusela do práce s igelitkou, zkuste vyzkoušet omyvatelný textilní obal Grey Boc’N Roll. Nejen že dobře vypadá, ale je mnohem ekologičtější než mikrotenový sáček nebo ubrousek. Na www.zelenadomacnost.cz můžete vybírat hned z několika designových provedení.

2062

Jdete na pracovní schůzku? Tak nezapomeňte oslnit krásnými deskami a poznámkovým blokem. Českou značku Papelote jste už asi zaznamenali. U nás vítězí, protože co je české, to je i hezké. A v případě této sympatické firmy to platí dvojnásob!

07_desky_box_zlute

Výrobci se vyřádili také na podobě počítačových myší. Nabízejí veškeré možné tvary a barvy. ‚Tučňáčí‘ nebo ‚medvědí‘ myš však raději nechte svým dětem. Raději si vyberte myšku od Logitechu. Některé z nich jsou žensky rafinované a jiné vyloženě extravagantní.

b92c2cf8c869a75c3e26547b1d31c2

Máte jednoduchou koupelnu v neutrálních barvách? Tak si do ní pořiďte jeden bláznivý solitérní kousek. Může to být třeba potrhlý dávkovač na tekuté mýdlo B.Duck, který vypadá jako kachnička. Zakoupíte ho na www.kupdarek.cz.

kupdarek

Vyřádit se můžete i při výběru fotoaparátu. Nám se zalíbil Nikon Coolpix L27 s vyloženě ženským designem. U líbivé podoby však nezůstává. Jako ostatní fotoaparáty této značky na poli malých kompaktních foťáků vyniká i svými technickými dovednostmi. Kromě optiky 16 megapixelů nabízí také pokročilé funkce, jako je detekce obličeje a redukce červených očí. Optický zoom poskytuje stabilní snímky a zaručuje pořízení portrétních snímků, na kterých se budou fotografované osoby usmívat a budou mít otevřené oči.

L27_DPP_front_lo

Souvislející články

Móda

<span>Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?</span>

Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?

Zahrada

<span>Mějte muškáty, po kterých bude sousedka závistivě pokukovat. Stačí dodržet pár pravidel</span>

Mějte muškáty, po kterých bude sousedka závistivě pokukovat. Stačí dodržet pár pravidel

Poradna

<span>Krok za krokem: Jak na renovaci dřevěných oken doma, snadno a levně</span>

Krok za krokem: Jak na renovaci dřevěných oken doma, snadno a levně

Byt

<span>Rustikální klenot, který každý zamiluje: Dům z 15. století je plný dřeva a obklopený kouzelnou zahradou</span>

Rustikální klenot, který každý zamiluje: Dům z 15. století je plný dřeva a obklopený kouzelnou zahradou