Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Festival Evolution: poradí, jak si vybrat kvalitní potraviny či jak rozvinout svůj potenciál

Už tento víkend, od pátku 11. 4. do neděle 13. 4., se Výstaviště v pražských Holešovicích promění v Mekku všech příznivců zdravého životního stylu. Pod hlavičkou Festivalu Evolution se sejde hned pětice veletrhů – Biostyl, Zdraví, Ecoworld, Alternativa a Inspirace – s více než 300 vystavovateli. Ti návštěvníkům představí nejnovější trendy a produkty z oblasti biopotravin, přírodní kosmetiky, výživových doplňků nebo ekologicky šetrných výrobků.

Redakce Marianne | 10. 04. 2014


A to není všechno! Odborníci se zaměří na správnou výživu, mezinárodní koučové poradí, jak naplno využít svůj potenciál, představí nejnovější metody vzdělávání a osobního rozvoje a zájemci budou také moci porovnat rozličné metody klasické a alternativní medicíny. A to je jen zlomek z chystaného programu.

festival_evolution

Festivalový program čítá více než 150 přednášek, workshopů, prezentací a vystoupení. Jak říká Ctirad Hemelík, ředitel festivalu, velký ohlas mají tradičně poradny a přednášky zaměřené na děti a maminky. „Proto i letos představíme nové trendy v dětské výživě, vzdělávací kurzy a metody rozvoje dětského potenciálu. Chybět nebudou ani relaxační techniky pro maminky a netradiční cvičební styly.“

koreni

Několik přednášek bude také věnováno kvalitě potravin a značení a certifikaci výrobků, které poradí, jak se orientovat v nepřeberném množství etiket a naučit se rozpoznat, co kupovat. Téma potravin bude rezonovat i v dalších bodech festivalového programu, můžete se přiučit o makrobiotice, o tzv. živé stravě či se naučit vařit z konopí. Vedle sebe se představí tradiční lékaři, podologové, internisté, terapeuti a další odborníci na alternativní a celostní medicínu. Chybět nebudou ani příspěvky o duševní a tělesné rovnováze, až z Mexika přijede o mayském léčivém rituálu přednášet terapeut Pascal K’in Greub, italský badatel Silvano Paolucci se bude věnovat léčivým energiím a Američanka Teal Swan Scott pro změnu využívání emocí.

Seznam vystavovatelů a více informací o Festivalu Evolution a jednotlivých veletrzích najdete na www.festivalevolution.cz.

Třídenní festivalovou vstupenku můžete koupit v předprodeji za zvýhodněnou cenu 390 Kč, na místě pak za 500 Kč. Jednodenní vstupné na všechny veletrhy je 200 Kč, při registraci přes webové stránky za 150 Kč. Pořadatelem festivalu je Felicius Media za partnerské účasti Incheba Praha.