Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Grilujte stylově!

Celý rok jsme se na ni těšili a nyní je konečně tady! Řeč je o grilovací sezoně. Podívejte se na super doplňky, se kterými bude grilování nejen vypečené, ale i designové.

Redakce Marianne | 26. 07. 2013


Do základní výbavy určitě zahrňte kvalitní nerezovou obracečku. Seženete ji například na www.vasekuchyne.cz nebo na www.tescoma.cz. Co se týká nádobí, neměly by vám chybět ani veselé mističky (nejlépe plastové), do nichž můžete nachystat omáčky, přílohy či osvěžující saláty.

Pokud chcete, aby vaše zahradní party proběhla co nejstylověji, dejte si opravdu záležet na výběru kvalitního servisu. A i když se jedná o venkovní barbecue s uvolněnou atmosférou, pamatujte, že prezentace jídla je stále důležitá. I obyčejný steak bude lépe vypadat na kvalitním porcelánu.

Nás zaujala například nová kolekce nádobí Urban Nature od značky Villeroy & Boch. Jedná se o moderní kousky s geometrickými prvky, které venkovnímu stolování dodají jedinečné kouzlo. K zakoupení je tato řada na www.luxurytable.cz či v kamenné prodejně Villeroy & Boch v obchodním domě Kotva.

Podívejte se do naší galerie a vyberte si, s jakými stylovými doplňky chcete grilovat právě vy!

Grilujte stylově!