Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Herečky bojují za lepší kosmetiku

Které slavné ženy se staly tváří kosmetických značek a co jim to vlastně přineslo?

Redakce Marianne | 2. 02. 2013

Kosmetický průmysl je oblast, kde se točí nemalé peníze. Pro podporu svých výrobků firmy rády využívají známé tváře. Doufají, že výběrem té správné hvězdy zvýší své prodeje. Na jednu stranu je to oboustranně prospěšný byznys a na stranu druhou se tak mnohdy zrodí vizuálně silné kampaně.

Kate Winslet, Julia Roberts, Liv Tyler, Jennifer Lopez – ty všechny a také mnohem delší zástup dalších hvězdných dam propůjčily svůj obličej a jméno zářivé reklamě. ‚Obyčejný‘ krém nebo parfém jako by jejich krásou a popularitou získal nový náboj a mnohem atraktivnější podobu.

Jak to vidíte vy – má pro vás výrobek, který propaguje vaše oblíbená herečka, větší hodnotu? A která kampaň s hvězdným obsazením na vás nejvíce zapůsobila? Napište nám o tom na Facebooku!

Lancôme

Francouzské luxusní kosmetice se do své stáje podařilo získat nejednu sličnou ambasadorku. Lancôme tak propagují například Kate Winslet, Julia Roberts nebo Emma Watson. Celkem různorodá sestava, co říkáte?

Lancome-emma-watson-28012656-1401-2000

 

L’Oréal

Jennifer Lopez se svým extrémně dlouhým culíkem na nás nedávno zaútočila v předvánoční televizní kampani. Novou tváří této značky je sofistiková Julianne Moore.

 

Pantene

Jméno křehké elfky Liv Tyler je spojeno s péčí o vlasy značky Pantene. Liv je jejich tváří již od roku 1996 a my rádi sledujeme, jak tato pětatřicetiletá herečka roste do krásy.

Liv_Tyler

 

Bobbi Brown

Čerstvou novinkou je zapojení Katie Holmes do podpory Bobbi Brown. Sama péči o svůj vzhled nijak moc nepřehání, a proto se těší, že představí efektivní zkrášlovadla, se kterými nebude u zrcadla trávit hodiny, ale vše zvládne za chviličku.

Herečky bojují za lepší kosmetiku