Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

HLADKÝ ÚČES ZÁŘÍCÍ ZDRAVÍM. NYNÍ NAVÍC SE ZAJÍMAVÝM DÁRKEM

Hladké a dokonale vyrovnané vlasy vypadají luxusně a vždy upraveně. Leč bohužel málokterá z žen má vlasy od přírody úplně rovné a tak na řadu přichází žehlička na vlasy. Kterou zvolit, aby vaše vlasy zůstaly zdravé a hydratované? Philips představuje jedinečnou žehličku Philips MoistureProtect HP8372, která se speciálním snímačem MoistureProtect a třemi nastaveními teploty poskytuje dosažení těch nejlepších výsledků při zachování maximální péče.

Redakce Marianne | 15. 04. 2016

Speciální snímač MoistureProtect žehličky vlasů Philips HP8372 30krát za vteřinu provádí diagnostiku vlasů a poté během tří vteřin automaticky přizpůsobí teplotu tak, aby nedošlo k narušení jejich přirozené hydratace. Tím zajišťuje vlasům při stylingu maximální péči.

Dalším důležitým prvkem žehličky Philips MoistureProtect jsou bezpochyby i plovoucí keramické destičky snižující způsobený tlak vyvinutý na vlasy během žehlení, čímž opět dochází k eliminaci možného poničení vlasů. Opomenout bychom neměli ani ionizační technologii. Záporné ionty redukují vytváření statické elektřiny, upravují účes, uhlazují vlasové kutikuly a tím, umocňují záři a lesk vlasů. Výsledkem je nádherně hladký, lesklý účes bez zacuchání.

Během používání pak jistě oceníte možnost nastavení tří různých teplot 150°C, 175°C a 200°C stejně jako fakt, že žehlička Philips MoistureProtect je zcela připravena k užití již za 15 sekund od zapnutí. A pokud ji náhodou zapomenete po použití vypnout, učiní tak po hodině sama.

HP837205

V neposlední řadě za zmínku určitě stojí i design žehličky, který je nejen praktický, ale zároveň i velmi elegantní a ženský.

Pro lepší představu o tom, jak žehlička vlasů Philips MoistureProtect funguje, se podívejte na nové video s  herečkou Jitkou Schneiderovou a žehličkou MoistureProtect v hlavních rolích  -  Dokonale hydratované vlasy s Philips MoistureProtect.

Pokud si v období od 15. 3. do 31. 5. 2016 zakoupíte jeden z vybraných produktů vlasové péče Philips, žehličku vlasů MoistureProtect HP8372 nevyjímaje, získáte k němu jako dárek navíc soupravu vlasové kosmetiky Alterna Bamboo Smooth. Více informací v letácích nebo na www.philips.cz/peceovlasy.

Soutěžte o Moisture žehličku.

{{contest}}15{{/contest}}

 Pořadatelem soutěže je společnost Philips. Soutěž probíhá do 24.4. 2016. do 23.00. Jména výherců budou vyhlášená v tomto článku do 7 dnů od ukončení soutěže.