Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

I zvířata mají svůj butik – MY LABEL

Máte rádi butiky? A co takhle butik pro vaše domácí mazlíčky? I psi si zaslouží tu nejlepší péči a ty nejlepší produkty.

Redakce Marianne | 14. 11. 2013


Před pár týdny se jeden takový ‚butik‘ pro zvířata otevřel v Praze a jmenuje se MY LABEL. Je zaměřený na kvalitní potřeby pro chovatele nejen psů, ale také koček a dalších drobnějších domácích zvířat. A co tady najdete? Koupit tu můžete obojky, vodítka, kšíry a pelíšky od značky Hunter, které kromě bezchybného materiálového zpracování berou v úvahu i estetické hledisko.

Kvalitní krmivo i pamlsky

Nejen pelíšky, ale i to, co vaše zvířata jedí, je důležité. Proto v butiku My Label pořídíte i kvalitní krmivo obsahující maximální množství masa a minimum umělých látek. Například Essential Food je prvotřídní krmivo pro psy, které se vyrábí v Anglii z místních surovin a receptury jsou vytvořeny na základě tzv. behaviorální optimalizace krmiva, která jednoduše řečeno respektuje přirozenou stravu psů. A zajímavostí je, že bezobilné receptury plné čerstvého masa jsou naprostou novinkou na evropském trhu.

Screen_shot_2013-11-11_at_11.36.09

Interiér podle filmového architekta

A proč ještě do butiku zajít? Určitě taky proto, abyste se podívali, jak si takový butik pro zvířata představuje filmový architekt. Prostředí obchodu totiž vzniklo podle návrhu filmového architekta a dvojnásobného držitele Českého lva Jana Vlasáka a připomíná vážně spíše módní butik či ‚concept store‘ než tradiční obchod s chovatelskými potřebami. Jan Vlasák se mimo jiné podílel na filmech Tmavomodrý svět (první nominace na Českého lva), Anna Franková (za tuto televizní minisérii získal prestižní americkou cenu Emmy), Mazaný Filip, Ve stínu, Vratné lahve, Tobruk, Kuky se vrací či Čtyři slunce. Kromě celovečerních filmů navrhuje i dekorace pro televizní seriály, pořady a reklamy, v poslední době se věnuje i architektonickému řešení interiérů.

Více na www.my-label.cz