Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Isabella Rossellini pro Bulgari: dáma s kabelkou

Jsou šťastné ženy, které nestárnou. Pak jsou ženy, které mají styl a noblesu. A nakonec jsou ženy, které se o to vše umějí podělit s ostatními. Isabella Rossellini má zásah v každé z těchto kategorií. Nyní představuje rozšíření své kolekce kabelek pro Bulgari. A je se na co dívat!

Redakce Marianne | 20. 03. 2013

Isabella byla zkrátka předurčena k tomu být hvězdou! Narodila před šedesáti lety a její matkou byla slavná švédská kráska Ingrid Bergman. Otec, italský režisér Roberto Rossellini, jí zas do vínku nadělil potřebný temperament. Poprvé spatřila blesky fotoaparátů v roce 1982, kdy se stala tváří kampaně Lancôme. Na svoji první velkou filmovou roli si však musela počkat až do roku 1986, kdy nezapomenutelným způsobem ztvárnila barovou zpěvačku Dorothy ve filmu Modrý samet. S režisérem snímku Davidem Lynchem dokonce jednu dobu tvořili zamilovaný pár.

05

V souvislosti s jejími kabelkami pro Bulgari si o této herečce možná řeknete – jen další celebrita, která si o sobě myslí, že může navrhovat oblečení a doplňky! Opak je však pravdou. Tato žena totiž má stejně tak jako značka Bulgari zajímavou minulost. Isabella totiž v roce 1971 v Římě ukončila studium kostýmního návrhářství, a dokonce asistovala kostymérům ve filmech svého otce. Zkušenosti s navrhováním a výtvarný talent tak bezesporu má.
Spolupráce této dámy s tradiční italskou značkou, která je proslulá nejen svými kvalitními koženými kabelkami, ale také okázalými šperky a hodinkami s motivem hada, začala před třemi lety. Na letošní jaro a léto si připravili zbrusu nové modely kabelek, které si můžete prohlédnout v naší galerii. Herečka je navrhla ve spolupráci s designéry Bulgari. Vyjadřují podstatu Isabelliny bezvadné elegance a odrážejí její vrozenou kreativitu prostřednictvím jednoduchých a základních linií. Výsledkem je moderní a nadčasová kabelka, která zkrášlí předloktí každé opravdové dámy.

Kampaň nafotila uznávaná umělkyně Annie Leibovitz, která se nechala inspirovat britským surrealistickým umělcem Meredithem Framptonem. Obě ženy si focení náležitě užily.

rossellini_ss13_ad_campaign

A jak by ne! Nebylo to první focení, které spolu podnikly. V roce 1986 je totiž seznámil tehdejší Isabellin partner David Lynch. Annie pro ně následně nafotila sérii nezapomenutelných portrétů podtrhujících křehký půvab herečky a režisérovo tajemné podivínství.

Isabellininy kabelky se vyplatí vidět na živo! Prohlédnout či zakoupit si je můžete v butiku Bulgari v Pařížské 15.

Isabella Rossellini pro Bulgari: dáma s kabelkou