Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Venkov & styl

Jak na domácí tvaroh

Vyrobte si spolu s námi poctivý domácí tvaroh a chutné pomazánky z něj!

Redakce Marianne | 1. 03. 2016

Když necháte stát čerstvé plnotučné mléko, zkysne a stane se základem tvarohu. Lepší je ale trochu mu pomoci, třeba syřidlem, syrovátkou nebo ještě lépe zakysanou smetanou. Více o výrobě tvarohu a báječných pomazánek z něj se dozvíte v aktuálním jarním vydání Venkov & styl!

Jak na domácí tvaroh

Související články

Dobrý nápad

<span>Cukernatění medu vypovídá o jeho kvalitě –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ nízké, nebo naopak vysoké?</span>

Cukernatění medu vypovídá o jeho kvalitě –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ nízké, nebo naopak vysoké?

Dobrý nápad

<span>Stromy bez zahrady? Speciální druhy je možné pěstovat na terase nebo balkonu</span>

Stromy bez zahrady? Speciální druhy je možné pěstovat na terase nebo balkonu

Cestování

<span>Cestujeme po Česku: Kam na výlet za roztomilými zvířátky?</span>

Cestujeme po Česku: Kam na výlet za roztomilými zvířátky?

Dobrý nápad

<span>Naše babičky věděly, co zabírá na nachlazení. V tomto počasí se jejich rady hodí</span>

Naše babičky věděly, co zabírá na nachlazení. V tomto počasí se jejich rady hodí