Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Je tu vánoční číslo Marianne

Prosincové vydání má 244 stran! A kromě zajímavých článků, tipů a příběhů pro české čtenářky máme malé překvapení: dárkovou kartu do H & M.

Redakce Marianne | 28. 11. 2012

Hlavním tématem jsou samozřejmě Vánoce. Připravili jsme speciálního vánočního průvodce, kde najdete menu podle michelinského kuchaře, tipy na nejlepší dárky i návod, jak se ze svátků nezbláznit. Máme pro vás přílohu se seznamem různých obchodů. Snad vás bude inspirovat. A pak je tu jeden malý dárek přímo a jen a jen pro vás. Udělejte si v prosinci také radost a kupte si něco hezkého na sebe. S naším slevovým kuponem se vám bude platit o něco lépe. Při nákupu nad 300 Kč dostanete v H & M slevu 125 Kč. Platí v České republice od 1. do 24. 12. 2012. Další detaily jsou uvedeny přímo na kartě.

O čem jsme psali kromě Vánoc?

Klára Mandausová si povídala s Martinou Formanovou o její nové knize, rodičovství i o tom, že jí nedávno diagnostikovali melanom. Kristýna Mazánková se vypravila na kurz, kde se učila, jak si muže omotat kolem prstu neboli jak se stát potvorou a dostat od mužů, co chce. Jaké rady dostala? Stály za to? Karolína Kamberská navštívila kněze a evolučního biologa Marka Orka Váchu. Je přednostou Ústavu etiky na 3. lékařské fakultě UK, píše své vlastní blogy a články. Ptala se ho na náboženství, Boha i kněžství. Magdaléna Novotná psala o snech, Radka Wallerová o stresu, Lucie Tomišková připravila průvodce kabáty, Soňa Kotulková zjišťovala, proč Francouzky nemají vrásky, a sestavila seznam jedenácti největších zabijáků krásy.

Takže… rozhodně máte o čem číst.