Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Již dnes najdete na stáncích nové Marianne Bydlení. Nenechte si ho ujít!

Říká se, že název červen vychází z červenání ovoce. A trochu jako jahody jsme se začervenali i my, když jsme zjistili, kolik nových věcí a oblečení se nám za zimu podařilo doma nastřádat. Pokud vás trápí podobný problém, víme co s tím! Pomůžeme vám vyřešit úložné prostory a přidáme tipy na krásné skříně. Co dalšího vás v novém čísle Marianne Bydlení čeká?

Redakce Marianne | 11. 05. 2016

 

Pokud jde o ukládání, můžete se nechat inspirovat i radami Marie Kondo a její geniální úklidovou strategií. Když se jí naučíte, uklidíte prý jen jednou v životě. 

A když jsme už u toho uklízení, určitě se vám budou hodit skvělé DIY nápady stylistky Markéty Zindulkové. Tentokrát pro vás připravila návody na praktické dřevěné pomůcky do kuchyně, zahrady i do koupelny.

V naší Škole barev se dozvíte, jak pracovat s červenou a vínovou barvou tak, aby působily výhradně příjemným dojmem.

Těšte se na krásnou proměnu pánského pokoje, který pod rukama designérky Janky Murínové získal esprit luxusního pařížského hotelu. V další proměně ukážeme, jak díky designérce Romaně Vyhnánkové prokoukl obývák spojený s kuchyní a jídelnou, kterému teď kraluje jednoduchý severský styl. Dále vás pozveme vás na návštěvu bytu v královéhradecké novostavbě s nádechem Orientu a stylovou růžovo-šedou kuchyní.

Poradíme vám, co všechno potřebujete vědět pro založení a úspěšné udržování permakulturní zahrady. V zahradním kalendáři pak prozradíme, co je ideální vysazovat v červnu.

Protože brzy začne sezona ovoce, přinášíme přehled těch nejlepších odšťavňovačů.

Užijte si šťavnatější život s Marianne Bydlení!