Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Kam na kávu. Zn. Děti s sebou!

Přestože nové kavárny v Praze rostou jako houby po dešti, místa, kde si můžete v klidu vychutnat kávu, zatímco vaše ratolesti skotačí v herně, spočítáte na prstech jedné ruky. Přinášíme vám přehled tří nejstylovějších.

Králík v rádiu

Rodinná vršovická kavárna a restaurace s domácí kuchyní a vynikající kávou, ve které si vy i vaše děti budete připadat jako doma. Zatímco dospělí ocení krásný retro interiér laděný do pastelových tónů a vybavený stylovým bruselským nábytkem, děti budou nadšené z herny, výtvarných dílen nebo pravidelného středečního čtení knížek v angličtině. Za sto korun na hodinu pohlídají vaši ratolest v případě, že si potřebujete něco zařídit. Pokud budete někdy v budoucnu plánovat dětskou oslavu, je Králík v rádiu ideálním místem.

Kde: Charkovská 18, Praha-Vršovice

 

Divoké matky

Karlínská kavárna, kde si můžete užít chvilku klidu u svého oblíbeného drinku anebo divočit společně se svými dětmi. Kavárna má bar, hernu, obývák a malý sál, kde se pořádají nejrůznější kurzy, workshopy a dětská divadélka. V Divokých matkách si můžete domluvit jak příjemnou schůzku, tak i narozeninovou oslavu pro své děti.

Kde: Hybešova 2, Praha 8 – Karlín

 

Nudný otec

Letenská kavárna nejen pro otce. Pořádají se tu akce pro děti, probíhají zde pravidelné kroužky, k zapůjčení jsou stolní, společenské i karetní hry, na dvoře si děti můžou zaskákat na trampolíně nebo využít oblíbené pískoviště. V dolní klubovně si můžete za poplatek zahrát španělský fotbálek nebo shuffleboard. Až vám při tom všem hraní vyhládne, přijde vám vhod široký výběr občerstvení, které kavárna Nudný otec nabízí.

Kde: Dobrovského 22, Praha 7 – Letná

 

Kam chodíte s dětmi vy? Máte nějaké oblíbený podnik, který je opravdu „baby friendly“? Podějte se s námi o tipy!

 

Kam na kávu. Zn. Děti s sebou!