Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Koupelnová romantika – kapka skandinávské inspirace

Komerční článek - Jak proměnit obyčejnou koupelnu v pohádkovou koupelnu z tajných snů? Zasněte se. Přinášíme Vám inspiraci z Bella Rose – v romantickém skandinávském stylu.

Redakce Marianne | 11. 04. 2013

Propagace značky Bellarose.
Marianne.cz není jejím autorem a nemá vliv na její obsah.

I obyčejné koupelnové doplňky Vás mohou svým designem pohladit po duši: mýdlenky, dávkovače mýdla, držáky, stojánky, zrcadla a dózy všeho druhu.

1

Okouzlující přítmí – svícny, svíčky a lucerny

Než se ponoříte do náruče horké koupele plné pěny nezapomeňte si zapálit oblíbenou svíčku. Designové romantické svícny, svíčky a lucerny v něžném stylu mohou být stálou součástí i Vaší koupelny. I malý plamínek dokáže navodit kouzelnou atmosféru plnou lásky a harmonie. Stále větší oblibu získávají lucerny a lucerničky všeho druhu – malé, velké, skleněné, kovové i dřevěné, závěsné i stojací. Ideální jsou k umístění na okno, nebo jen tak na koupelnovou skříňku.

2

Porcelánové nábytkové úchytky

Porcelánové úchytky oživí starý prádelník i koupelnovou skříňku. Jsou originální drobnou dekorací, skvěle padnou do ruky. Pokud máte raději dřevo – vybrané nábytkové úchytky lze pořídit také v dřevěném provedení. Zrenovujte staré skříně a proměňte je v designové skvosty, které Vám bude každý závidět.

3

Pohádková zrcadla

Okouzlující nástěnná zrcadla jsou nezbytným doplňkem každé romantické koupelny. Kulaté, hranaté, v dřevěném rámu nebo s kovovým tepaným rámováním. Výběr je opravdu široký.

Doplňky do koupelny a na WC ve skandinávském stylu najdete na www.bellarose.cz. Načerpat tu můžete novou inspiraci na výzdobu interiéru i na nákup dárků pro Vaše nejbližší.

4

Koupelnová romantika – kapka skandinávské inspirace