Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Královna kabelek: Fiona Kotur ví, po čem ženy touží

Rodačka z New Yorku Fiona Kotur začala vyrábět malé kabelky už v roce 2005. Dnes ji zná celý módní svět (a nejen ten). Žije a pracuje v Hongkongu a je na to patřičně hrdá. A protože je zcestovalá, inspiraci hledá všude kolem sebe a vychází jí to. Její kousky jsou originální a působí exoticky.

Redakce Marianne | 28. 02. 2014


Značka Kotur znamená hlavně originalitu a bezvadné zpracování materiálu. Kabelky a psaníčka vynikají výraznými tvary, vzory a efekty. Pokud se jen trošku pozorněji podíváte na nejrůznější fotografie celebrit z významných událostí, pak v jejich rukách uvidíte právě Fioniny kabelky. Mají totiž hvězdný look a skvěle doplní večerní róbu.

fiona_portrait_fw_07_2592x3872

Fiona Kotur při výrobě používá exotické a vintage materiály, například brokát z 60. let, inspirovat se nechává i érou art deco. Není divu, její matka byla malířka a návrhářka couture v Paříži, takže Fiona něco okoukala. Její aktuální jarní kolekce v sobě nese širokou škálu zajímavých motivů, včetně slavného brokátu, komponentů Swarovski, hadí kůže a podobně. Jak sama říká, vyrábí takové kabelky, které si budou ženy kupovat ne proto, aby je hodily do skříně, ale aby je nosily. A které celebrity jejím kabelkám podlehly? Například Sienna Miller, Mischa Barton, Tilda Swinton či Drew Barrymore. Jak se líbí vám? Koupíte je i u nás, ale připravte se na vyšší cenu.

Královna kabelek: Fiona Kotur ví, po čem ženy touží