Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Krásné ve čtyřiceti

Některé dámy nestárnou. Vídáme je v romantických komediích i dramatech už skoro dvě dekády a nikomu nepřijde na mysl, že ač svět kolem se mění a čas běží, ony vypadají pořád skoro identicky.

Redakce Marianne | 9. 11. 2012

Už dávno evidentně neplatí pořekadlo, že jen muži zrají jako víno – hollywoodské krásky tajemství (ne)stárnutí objevily také. Rozhodně to však není plastickou chirurgií. Celebrity jako Thandie Newton, Gwyneth Paltrow či Jennifer Aniston zasvětily svůj život každodennímu cvičení jógy a pravidelným detoxům organismu, které tělo i pleť zbaví nečistot.

Dita Von Teese, která při své burleskní show stále dokáže oslnit i dvacetileté hochy, zas přiznává, že pouze vylepšila svůj životní styl. „V osmnácti jsem byla o pár kilo těžší. Nejedla jsem příliš zdravě, a hlavně jsem pila spoustu drinků s bublinkami. Teď už vím, že čistá voda je mnohem lepší,“ přiznala čtyřicetiletá star.

Zdravý životní styl a pravidelná kosmetická péče je ale jen jedna strana mince. Mladistvý vzhled podporuje i dokonalý smysl pro módu. Všechny dámy v galerii do svého šatníku vroubovaly klasické elegantní kousky s aktuálními svěžími trendy, které nosí i dvacetileté dívky…

Podívejte se do galerie, jak to sluší dvěma osudovým ženám Johnnyho Deppa – francouzské modelce a zpěvačce Vanesse Paradis a hvězdě stříbrného plátna devadesátých let Winoně Ryder i módní návrhářce Stelle McCartney či dalšímu talentovanému potomku klanu Coppolových Sofii.

Krásné ve čtyřiceti