Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

LÁSKA PODLE SHAKESPEARA: Nová knižní trilogie vás dokonale pohltí

Sháníte nějaké příjemné čtivo na léto? Aby v něm bylo dostatek romantiky, ale i nějaké to tajemství? Máme pro vás dobrou zprávu! Právě vychází první díl trilogie Láska podle Shakespeara. Ano, slavný dramatik zde sice má svůj odkaz, ale jinak půjde o ryze moderní lovestory, která má však jeden háček, vlastně dva.

Ivona Šouralová | 22. 06. 2016
Aubrey Priceové začíná poslední semestr jejího bakalářského studia na torontské univerzitě. Aby si přivydělala, začne Aubrey pracovat v kanceláři děkana. Vypadá to, že už brzy v poklidu dokončí svá studia Shakespearovských děl. Pak se ale na katedře objeví nový asistent Daniel a Aubrey se do něj zamiluje. Ani jemu není chytrá a vtipná dívka lhostejná. Ale je tu jeden háček: na univerzitě panuje přísný zákaz vztahů mezi učitelem a studentkou. Navíc je Daniel děkanovým synem a z minulosti si nese temné tajemství...
 
První dva díly trilogie Láska podle Shakespeara z nakladatelství Cosmopolis, které je součástí Grada publishing, jsou právě teď k dostání na pultech knihkupectví.
 
9788024758527 01c92
 
„Láska podle Shakespeara, hezký příběh o zakázané lásce. 
Lze ho považovat za moderní zpracování Romea a Julie? 
Ne tak docela... Je to ještě lepší.“
 
Autorkou tohoto literárního debutu je britská spirovatelka Georgina Guthrie. Je vášnivou čtenářkou a notorickou pisatelkou deníků a také absolventkou Toronské univerzity, kde studovala anglickou literaturu. Georgina ráda vyplňuje svůj čas čtením a psaním, ale stejně tak si ráda užije i dobrý film s manželem, kolotoč v kuchyni se svou dcerou nebo odpočinek s přáteli a rodinou, ten vesměs vždy ve společnosti sklenky červeného vína v jedné ruce a cibulových kroužků v druhé.
 
 „Georgina Guthrie je skvělá spisovatelka. Od první strany jsem byla
vtažena do příběhu o zakázané lásce mezi Danielem a Aubrey.
Ačkoliv jsem nikdy nebyla fanouškem her Williama Shakespeara,
tato kniha s mnoha citacemi a odkazy na jeho dílo ho ze mě udělala. 
Je to krásná a inteligentní kniha, která mě nutila neustále číst.
Nemohu se dočkat dalšího dílu!“
 
Až dočtete první díl trilogie Láska podle Shakespeara, hned se můžete vrhnout na druhý. Třetí vyjde na podzim.