Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Líčení ve stylu hollywoodské hvězdy

Nonšalantní kráska Dita Von Teese uvádí na trh podzimní novinky ze své vlastní kosmetické řady pro značku Artdeco. Kolekci charakterizuje nostalgie po starých časech propojená s designovými obaly a kvalitním složením jednotlivých produktů.

Redakce Marianne | 14. 11. 2012

Americká herečka a tanečnice na konci září oslavila čtyřicítku. A stejně jako její oblíbené hvězdy stříbrného plátna ze čtyřicátých let vůbec nestárne! Naopak patří mezi ženy, které vždy zaujmou svým bezchybným vzhledem vyladěným do nejposlednějšího detailu. Na červeném koberci vyniká upnutými šaty zdůrazňujícími siluetu přesýpacích hodin, dokonalou porcelánovou pletí a sametově matnou rudou rtěnkou.

Retro styl, kterému Dita holduje, se odráží i v jejím způsobu líčení. A co víc – prolíná i celý její život. Není proto divu, že si tato sexy diva ke svým nedávným narozeninám nadělila nová líčidla do své řady dekorativní kosmetiky pro značku Artdeco. Patříte-li mezi milovnice Ditina vytříbeného glamour stylu, můžete se její kolekcí nechat inspirovat.

V novinkách naleznete zkrášlovadla, která byste v Ditině kabelce sama očekávala. V edici Dita Von Teese – Fall Favorites tak například nechybějí umělé řasy pro dramatický vzhled nebo oční linky, bez kterých bychom si tuto burleskní dámu snad ani nemohli představit.

DVT_FF_Gruppe

Aktuální kolekce představuje také výraznou růž či takzvaný lak na rty a k ní ladící laky na nehty. S prvními vráskami si pak poradí omlazující korektor s liftingovým účinkem, který nedokonalosti pleti a kruhy pod očima nejen účinně zamaskuje, ale díky Ceramidu C3 a vitaminu E zároveň i regeneruje a léčí.

DvT_AntiAgingConcealer_3

Kolekci Artdeco Dita Von Teese – Fall Favorites zakoupíte ve vybraných parfumeriích a internetových obchodech.