Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Lily-Rose Depp prozrazuje, jak docílit francouzského looku

Lily-Rose Depp je v současnosti tváří francouzské módy. Ať už září v kampani pro Chanel nebo se prochází po přehlídkovém mole po boku Karla Lagerfelda, tato devatenáctiletá modelka a herečka reprezentuje to, co si představíme pod pojmem "Francouzka".

Eliška Vrbová | 9. 12. 2018

Jejímu šatníku bezesporu dominuje značka Chanel, jejíž je tváří už bezmála tři roky. Lily-Rose ale používá malý trik, který každému outfitu dodá ještě více francouzského šarmu: jednoduchý podpatek.

Není na tom nic složitého. Na několik posledních Chanel večírků a dalších akcí si dcera Johnnyho Deppa a Vanessy Paradis (kterým jako by z oka vypadla) obula lodičky či sandálky na úzkém podpatku a k tomu oblékla jednoduché sametové šaty. A voilà! Francouzský look je na světě. Tento tip se vám může hodit i pro nadcházející vánoční večírky - méně je přece často více.

Pokud jste menšího vzrůstu, nohy vám neprodlouží pouze vysoký podpatek, ale také špičatá špička. Ta je nyní ve velké oblibě, kulaté boty už téměř neseženete. Vzpomeňte si na pověstné Mary Janes od Manola Blahnika. Jakmile je Carrie Bradshaw obula, hned nám připadala vyšší (a to byla z ústřední čtveřice seriálu Sex ve městě zdaleka nejmenšího vzrůstu).

Platforma je samozřejmě také řešením, ale jak Lily-Rose Depp dokazuje, není elegantnějšího způsobu než boty na tenkém, hladkém a dobře tvarovaném podpatku. Každý look tím pozvednete o level výš. Pamatujte na to zejména během plesové sezóny.