Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Malá předsíň získala spoustu nového prostoru

V malé předsíni se věci jen kupily a z otevřených polic padaly na hlavu. Pavla Rakoušová díky výhře od Indeco teď může všechno ukrýt do nové vestavěné skříně s blaznivě barevnými dveřmi.

Redakce Marianne | 22. 04. 2015

V čem byl problém

Předsíň je místnost, kterou každý vidí jako první, a tak nebylo divu, že Pavla toužila po radikální změně. Otevřené police už se takřka prohýbaly pod tíhou všech věcí, které tu rodina za dobu bydlení nakupila. Modrá je sice majitelčina oblíbená barva, ovšem výmalba na zdech miniaturní prostor ještě zmenšovala.

 

Naše řešení

Aby byla předsíň útulná, musí v ní být především uklizeno. Proto jsme nechali vyrobit uzavíratelné úložné prostory, kam se schová nejen oblečení, ale i tašky, kabelky, sportovní vybavení a obuv. Vestavěnou skříň doplňuje předsíňová stěna s věšáky, botníkem a otevřenými policemi, kam lze odkládat sezonní doplňky.

 

Košík

Nábytek Indeco 100 000 Kč

Osvětlení 799 Kč

Celkem bez doplňků 100 799 Kč

Doplňky 11 891 Kč

Celkem s doplňky 112 690 Kč

 

V rodinném domě ve vesnici Jenišovice žije Pavla Rakoušová s manželem a dvěma dětmi. Nastěhovali se teprve před dvěma a půl lety, a tak tu spousta věcí ještě čeká na doladění. Díky nám a soutěži s firmou Indeco si rodina ze seznamu dodělávek konečně odškrtla předsíň, která je jedinou místností s úložnými prostory. Místo nevzhledných přetékajících polic je tu teď na míru vyrobený nábytek, který Pavla vyhrála. Z nabídky si vybrala systém posuvného otevírání ideální do malé předsíně. Pavla toužila po něčem zajímavém, a tak designérka Saša Dýcková přišla s nápadem originální výplně dveří a navrhla několik vzorů. Ty se ale Pavle zdály příliš divoké. „Bála jsem se, že by to tu ještě víc zmenšily. Ale po poradě s manželem jsme nakonec jeden vybrali a k našemu překvapení se stal úplný opak. Určitě k tomu přispěla i světlá výmalba, která se mi moc líbí. Navíc všechny tyhle barvy jsou moje oblíbené,“ říká Pavla.

 

Malá předsíň získala spoustu nového prostoru