Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

MARIANNE BEAUTY BOX JE TU!

Beauty Box - Cestování světem krásy je od 20.4. v prodeji. Vydejte se s námi na cestu za krásou!

Anonymous | 19. 04. 2017

Vybrali jsme společně s naší beauty redaktorkou 10 kosmetických produktů, vonný vosk a luxusní čokoládu z destinací, které jsou nám blízké. 

V Beauty Boxu najdete vše od pleťové a vlasové péče přes dekorativní kosmetiku až po lahodnou pochoutku. Rozmazlujte se a objevujte krásu cizích krajin. 

Svou cestu začínáme v Francii s proslulou značkou L'Occitane, kterou v redakci milujeme. Vybrali jsme pro vás šampon s 5 druhy esenciálních olejů pro výživu a regeneraci vlasů.

Pokračujeme do Spojených států amerických, odkud pochází oblíbená značka naší šéfredaktorky Kiehl's a jejich krém Pure Vitality. Na rty jsme zvolili matnou rtěnku v tužce Matte Balm od americké značky Revlon

A zpět do Evropy! Holanskou kosmetiku Rituals musíte milovat. Vyzkoušeli jsme sprchovou pěnu Ayuverdu a nemá chybu. Stačí opravdu málo a vytvoří se bohatá pěna. Navíc krásně voní. 

Po zimě naše pokožka strádala, a tak jsme sáhli po osvědčené Neutrogeně z Finska. Tělové mléko se krásně nanáší a obnoví popraskanou a unavenou kůži. 

Trochu se ohřejme na jihu v Itálii se značnou Comfort Zone. Naše kosmetická redaktorka má tohle sérum v redakci v šuplíku a nedá na něj dopustit. Sublime Skin Sérum vaši pleť omladí a projasní. 

Květen je měsíc lásky a tak se zamilujte s příjemnými vonnými vosky britské značky Heart & Home. Když jsme ho v redakci zkoušeli, nevěřili jsme, jak krásně a intenzivně dokáže provonět i velký prostor. Ideální doplněk pro romantické večery.

I sousední Polsko nabízí mnoho kosmetických pokladů. Například sérum na podporu růstu řas SOS Lash Booster, po kterém zapomene na prodloužené nebo nalepovací řasy. 

Krásný úsměv dokáže divy. Naše beauty redaktorka má opravdu zářivý úsměv a mohla by dělat reklamu na zubní pastu. Třeba hned na tu svou oblíbenou bělící zubní pastu Extreme od švýcarské značky Swissdent

Ach Slovensko, to jídlo, příroda a hlavně fantastické mýdlo z černého uhlí a čajovníkového oleje, které dělá s vaší pokožkou divy. Soaphoria mýdlo Carbon možná nevypadá jako obyčejné mýdlo, ale rozhodně ho musíte vyzkoušet.  

Kdo chce zůstat za humny a poznat krásy Česka, musí vyzkoušet pudrové stíny na obočí od české značky Dermacol. Schválně jsme je otestovaly, protože většina redakce do teď používala klasickou tužku a musíme se přiznat, že pár z nás konvertovalo na Dermacol :) 

V Čechách ještě zůstaneme, protože jsme dostali chuť na něco sladkého. Luxusní čokoláda Fino De Aroma od značky Carla byla jasná volba. 71% čokoláda z kakaových bobů v nejvyšší kvalitě nás dokonale uspokojila. 

Tak neváhejte a vydejte s námi na cestu za krásou! 


BEAUTY BOX SI MŮŽETE OBJEDNAT ZDEhttp://www.beautybox.marianne.cz/

Hodnota Beauty Boxu je 1800 Kč. Zaplatíte pouze 749 Kč! 

Beauty Box lze objednat i na Slovensko, cena dopravy je 149 Kč. 


Šťastnou cestu světem krásy přeje redakce Marianne! 

Beauty Box obsahuje
 

#mariannebeautybox

Podrobné informace o vybraných značkách a produktech