Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

MARIANNE MILUJE: Krásné nové knihkupectví, vánoční cupcakes & staré obrazy

A je tu další, tentokrát předvánoční várka tipů přímo z redakce: co nás v poslední době nejvíc zaujalo, nadchlo a co bychom doporučily i své nejlepší kamarádce? Podívejte se, třeba objevíte i nějaké tipy pod stromeček.

Ivona Šouralová | 2. 12. 2016
Kristýna Mazánková
1.  Krásné obočí
Různých přípravků, stínů, řasenek a udělátek jsem vyzkoušela mnoho, ale jsem nejvíc nadšená z produktu od Dermacolu. Je to pudrový stín v tužce, který je k dostání ve třech odstínech, skvěle se aplikuje, vypadá přirozeně a vydrží celý den. Perfektní věcička! Dermacol Powder Eyebrow Shadow, 199 Kč
 
2. Rozjasněná pleť 
Rozjasňující krém s diamantovým práškem od luxusní značky biokosmetiky Tata Harper Illuminating Moisturizer umí skvěle hydratovat, je to jeden z nejpříjemnějších krémů, které jsem vyzkoušela na pleť, a poslední dobou ho lehce aplikuji i přes make-up, abych vypadala, že spím deset hodin denně. Illuminating Moisturizer, Tata Harper, prodává Ingredients, 2210 Kč
Tata Harper Illuminating MoisturizerNora Calvo Martin, grafička
Ja by som doporučila čaj Kusmi Tea Tsarevna. Krabička má krásný design a kusmi tea čaje milujem .-) Tsarevna voní ako vánoční cukroví, je to černý čaj s aromou pomerenče, vanilky, mandlí a korení. Da se koupit v prodejni Potten & Pannen - Staněk.
 
2016 13 10 11 42 31 1024 768 12 1476351751 tsar3200
Dagmar Nováková, asistentka redakce
Vánoce se blíží a já knihy nejen ráda dostávám, ale také jimi velmi často obdarovávám své blízké. Proto se v nejbližších dnech chystám na návštěvu nového knihkupectví sympaticky pojmenovaného Book Therapy (Římská 35, Praha 2). Na knižní terapii se už moc těším, rozhodně bude z čeho vybírat :-)
 
15069141 175798912884869 1784714667410833484 o
 
 

Petra Šroubek Pohlová, editorka a zástupkyně šéfredaktorky
Konečně je advent a protože u Vánoc razím heslo že více znamená více, už od konce listopadu poctivě rozjíždím rodinný teror vánoční hudbou – skvělý výběr vánočních hitů letos mají v Butlers. A úplně mě nadchly vánoční cupcaky z Legarta café.
 
Vánoce Lagarto 5 
Klára Mandausová, redaktorka
Zamilovala jsem se do Aukra a dražby starých obrazů! Našla jsem v sobě vášeň hráče. Do téhle chvíle jsem si myslela, že je to věc, která mě naprosto minula. Jistě, člověče nezlob se, pexeso a země město si občas střihnu, ale nesázím na čísla, nekupuju losy, v kasinu jsem byla jedenkrát v životě dělat rozhovor... Internetové aukce mě pohltily. Už mám doma tři obrazy a dva na cestě. Vzrušuje mě sedět  počítače, přihazovat a na dálku soupeřit s neznámým, kdo z nás bude rychlejší a obrázek nakonec získá. Víte, co je to za radost, když přijde domů originál za několik stovek? Protože dráž nenakupuju. 
 
Soňa Kotulková, kosmetická redaktorka
V poslední době se mi víc a víc na běžné nošení líbí tenisky. Teď jsem se zamilovala do kolekce Classic Leather Perfect Split Pack od Reebok, kterou značka vytvořila ve spolupráci s hudebníkem Kendrickem Lamarem. Mají nadčasový design a nosím je k džínám, ale klidně i k sukni. Jsou měkoučké a tak pohodlné, že si je určitě vezmu i na maraton po předvánočních nákupech. Stojí 2449 Kč. 
Snímek obrazovky 2016 12 04 v 12.48.00
 
 
Markéta Žižková, obrazová redaktorka
Nadchnul mě nový make-up od Guerlainu Lingerie de Peau, který má oproti původnímu mnohem více odstínů a vylepšenou texturu. I přesto, že je dlouhodržící a krycí, tak ho na pleti vůbec necítím. A knížka, kterou jsem naposledy četla, byl Harry Potter a Prokleté dítě
jako fanoušek HP jsem si nemohla nepřečíst scénář k divadelní hře. A bylo to napínavé a knížku jsem přečetla za pár dní.
 
G0423091 copy