Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

MARIANNE MILUJE: Nový seriál, skvělá restaurace & další 4 tipy přímo z redakce

S novým týdnem pro vás máme novou porci inspirace přímo z redakce. Co nás v poslední době nejvíc zaujalo a chtěli bychom se o to s vámi podělit?

Ivona Šouralová | 21. 03. 2016
Marcela Skladanová, obrazová redaktorka
Věříte v dokonalou zmrzlinu? Prvorepublikové recepty? Zajděte si do Slezké ulice 15 k panu zmrzlináři dejte si zmrzlinu čerstvou a bez chemie. Je dokonalá a můj tip, jednoznačně mangová. Ještě kontakt: www.zmrzlinar.cz.
Snímek obrazovky 2016 03 21 v 10.13.57
 
Dagmar Nováková, asistentka redakce
Zahrada na niti (www.zahradananiti.cz) sice není žádnou novinkou, ale v sortimentu se vždycky nějaký nový skvost najde. Kdybych mohla, tak bych si nejradši celý tento obchůdek přestěhovala k sobě domů. Roztomile infantilnímu květináči od designerského dua Kristine Mayer a Sabine Lavigne by to náramně slušelo v knihovně, kokedamu s olivovníkem nebo citrusem bych si pověsila na okno do ložnice a sukulentní popínavou rostlinkou, která vypadá jako šňůra perel, bych pro změnu ozdobila kuchyň.
Snímek obrazovky 2016 03 18 v 15.05.41
 
Lucie Tomišková, módní redaktorka 
Nedávno jsem začala sledovat nový seriál stanice HBO Vinyl, za kterým stojí Martin Scorsese a Mick Jagger. A byla to VLN na první pohled. Ale vážně! Viděla jsem už spoustu seriálů, u tohoto mám pocit, jako by ho natočili přímo pro mě. Děj se odehrává v New Yorku sedmdesátých let minulého století a točí se kolem tehdejší hudební scény. Skvělá hudba, fantastičtí herci, dokonalé kostýmy a atmosféra, která mě pohltí tak, že mám po každém dílu chuť se hezky obléknout a vyrazit na nějakou party z té doby. (PS: 27. opakují na HBO Comedy 1. epizodu).
vinyl
 
Kristýna Mazánková, redaktorka
Restaurace Entrée v Olomouci! Zázrak! Dokonalost! Božská mana! Omluvte mě, že píšu jen v heslech, ale při vzpomínce na to, co jsem tam jedla, se mě opět zmocňuje dojetí a sbíhají se mi sliny. Už teď spřádám plán, kdy si tam zase udělám gastromonický výlet. Přemek Forejt forever:-)! 
image1 2
 
Soňa Kotulková, kosmetická redaktorka
Protože jsem velká běžkyně, tak protočím spoustu běžeckých bot. Nejenom designem, ale také svojí vzduchovou pumpovací technologií mne zaujaly Reebok ZPump Fusion 2.0. Mám hodně úzkou nohu, ale ne všechny boty mi díky dobře sedí. Tady jen stačí několikrát zmáčknout boční tlačítko, a boty se díky nafouknutému vzduchu prizpůsobí tvaru mého chodidla. Menší tlačítko slouží k upuštění vzduchu. Běhá se v nich příjemně, dobře tlumí a jsou opravdu moc hezké! Pro muže jsou ve žluté variantě a pro ženy v růžové. 
ZPumpFusion2.0 F
 
Irena Hnídková, art directorka
Baletní představení Sněhová královna od choreografa Michaela Cordera vytvořené v roce 2007 pro Anglický národní balet, nyní uveden na české scéně, je kouzelná pohádka, která se hodí pro dospělé i pro děti. Zaujala mě hlavně krásná scénografie a lehkost, s jakou soubor Národního divadla tančí.

1707259 snehova kralovna michal stipa alina nanu mathieu rouaux foto dasha wharton 1

ČTĚTE TAKÉ: Marianne miluje: božská čokoláda, odžmolkovač a další tipy z redakce, které mohou zlepšit život i vám