Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

Mladá česká móda v Mandarinu

Zajímá vás čerstvá krev na poli módy a designu? Pak byste o víkendu měli zavítat na jedinečnou prodejní akci s názvem Grace'n'Glamour.

Redakce Marianne | 26. 11. 2012

Luxusní malostranský hotel se v sobotu 1. prosince promění v malebné prodejní místo, kde budou k zakoupení oděvy, šperky a doplňky od talentovaných českých designérů.

Podobně jako na květnové Grace’n’Glamour i v prosinci zde své aktuální kolekce představí řada českých návrhářů. Obdivovat můžete například kvalitní pásky a kabelky značky Ether od Evy Vontorové nebo minimalistickou kolekci od Ivety Pecuchové. Těšit se můžete i na večerní modely Hany Havelkové, které zde budou mít premiéru.

03_Hana_Havelkova

Nově se na této akci objeví i návrhář tvořící pod značkou Pavel Brejcha Line, který při této příležitosti uvede limitovanou kolekci zimních bund. Účast přislíbily i dvě dámy, které se v módě často obracejí k nostalgické minulosti. Oděvní návrhářka Kateřina Geislerová, která působí již dvanáct let v Paříži, nám nechá nahlédnout do své zimní kolekce prêt-à-porter 2012 inspirované francouzskou módou 40. let. Natálie Steklová uvede nejnovější kolekci Nahá se vracím domů, která je celá vytvořená z biomateriálů.

Předvánoční módní událost nezapomněla ani na mužskou část populace. Pavel Ivančic představí aktuální kolekci v duchu oproštěné elegance Antidote, jejíž součástí je premiérově také pánská řada. Mladá módní značka Ritore, za kterou se skrývá dvojice zkušených designérů Emilie Swider a Ricardo Torini, kromě dámské kolekce a pásků ukáže dokonale padnoucí obleky z kašmíru a mohéru.

04_Ritore

Ze šperkařů se můžete těšit na skvosty od Hany Pokorné, Michala Kadaníka nebo Lubora Bauma. Velkým tahákem bude také povídání s francouzskou herečkou Chantal Poullain nejen o stylu a módě.

Grace’n’Glamour – sobota 1. prosince, 12–21 hod.

Mandarin Oriental, Nebovidská 1, Praha 1

www.gracenglamour.cz

Vstupné: 120 Kč

Vyhrajte 5 x 2 vstupenky na Grace’n’Glamour!

Pro pět z vás máme volný vstup pro dvě osoby na tuto zajímavou akci. Stačí zaslat odpověď na naši otázku do 29. 11. 2012 na e-mail [email protected]. Do předmětu e-mailu uveďte heslo ‚Grace Glamour‘ a do textu své jméno a adresu. Vyhrává 50., 100.,150., 200. a 250. správná odpověď.

Soutěžní otázka: Která celebrita přislíbila účast na zimním Grace’n’Glamour?

a) Bolek Polívka

b) Chantal Poullain

c) Oldřich Kaiser

Odesláním formuláře souhlasíte se všeobecnými podmínkami a také s podmínkami užívání internetových stránek.

Přejeme hodně štěstí!