Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Módní trend: folklor

Velké módní značky sestoupily ze svého piedestalu a obrátily svoji pozornost k lidové tvorbě. Zařaďte ji do svého šatníku i vy!

Redakce Marianne | 18. 06. 2013

Lidová tvořivost nebyla ještě nikdy tak sexy, jako je tomu právě teď! Její úspěch předznamenala kolekce Dolce & Gabbana pro letošní jaro a léto. Italský venkov poprášený zlatým pudrem luxusní módy tak vtrhl nejen na přehlídková mola, ale i na stránky předních časopisů.

A my se nemůžeme dočkat toho, až tento trend uvidíme i v našich ulicích! Vsadit na folklor se určitě vyplatí. Tento styl z vás totiž udělá neotřelou královnu noci. Bohaté vzory a syté barvy vám dodají sebevědomí a potřebný šmrnc.

Zalíbila se nám i umírněná podoba lidového stylu, kterou můžete zvolit přes den. Té vévodí přírodní látky, jako je bavlna, surové hedvábí či len. Chybět nesmějí ani výšivky či krajka.

Užít si můžete i krásné detaily, jako jsou nápadné visací náušnice, šátky ve vlasech či pohodlné sandály na platformě z lýka. Dovoleny jsou i korále a bižuterie v zářivých barvách a nezvyklých materiálových kombinacích.

anna_sui_folklore1

Anna Sui

Dokonalou tečkou pak bude letní opálení a líčení v bronzových tónech, které z vás udělá stylovou venkovskou bohyni, co si vyrazila na výlet do města. Inspirujte se v naší galerii, jak na to!

Módní trend: folklor