Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Módní trend: volání divočiny

Také jste si toho všimli? Exotická zvířata se ze zoo přestěhovala na trička a rozkvetlé květy nebují v přírodě, ale na večerních šatech. Víme, jak je nosit, abyste nevypadala jako puberťačka!

Redakce Marianne | 30. 11. 2012

Lekce z botaniky

Už dávno neplatí, že květinový motiv je vyhrazen pouze pro romantické duše. Porozhlédněte se v obchodech, a zjistíte, že může být i zatraceně sexy! Na zimu zvolte velké i malé květy na černém pozadí. Tato kombinace vás překvapí svojí elegancí a uměřeností. Zvolíte-li k ní historizující bižuterii zlaté nebo bronzové barvy, celek bude působit bohatým barokním dojmem. S doplňky to příliš nepřehánějte – vystačit si můžete s černou a k ní si vybrat barvu, která odpovídá odstínu louky rozkvetlé na vašem topu nebo šatech.

02_net_erdem_320932_in_l

Tygr má hlad!

Pamatujete si na konec osmdesátých let a na rozzuřeného zlatého tygra nebo leoparda na vašem tričku? Dobrá zpráva je, že už jste velká holka a nemusíte se jich bát! Potisky a pletáže se zvířaty jsou všude kolem nás stále, ale v mnohem sofistikovanější podobě, než tomu bylo kdy dříve. Potisk ve stylu zvířecí kůže využívají ve svůj prospěch také velcí návrháři a slovutné módní značky jako Stella McCartney a Gucci. V žádném případě se tedy nemusíte bát, že budete působit lacině. Opět totiž stačí vybrat jeden výrazný kousek a zbytek outfitu ladit ve smířlivějším tónu.

03_tamsin_DO_1520Kc

Jako od Moneta…

Aby měl tygr kde spát a růže kde krásně růst, přišli návrháři a výrobci také se zasněnými krajinkami. Díky své melancholické povaze jsou dokonalým zimním tématem. Jeden takový potisk by ve vašem šatníku tuto sezonu rozhodně neměl chybět! Obrovskou výhodou je, že krajinomalba na topu bude úžasná nejen na večer, ale se sportovně laděným zbytkem se jí nebudete muset obávat ani přes den.

04_asos_75991503007752_90GBP

Podívejte se do naší galerie a určitě si vyberete ten správný potisk přesně pro sebe!

Módní trend: volání divočiny