Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Muži, kteří umějí stárnout

Pamatujete si, jak vypadal Robert Downey Jr., když mu bylo dvacet? Ani nemusíte, teď vypadá mnohem lépe! Stejně jako šest dalších fešáků, které jsme pro vás vybrali.

Redakce Marianne | 17. 07. 2013

Neoceněný herec, ale doceněný milenec

To by mohlo stát jako epitaf na hrobu Roberta Downeyho Jr. Nepohřbívejme však tohoto osmačtyřicetiletého sympaťáka předčasně! Jako mladý celých sedm let chodil se Sarah Jessicou Parker, aby zanedlouho poté zazářil coby Chaplin ve stejnojmenném filmu (1992). Jeho kariéra i osobní život jsou pronásledovány vzestupy a pády. Na vině je závislost na alkoholu a drogách. Aktuálně však hvězda Ironmana seká latinu a daří se mu i v osobním životě. Již osm let je šťastně ženatý s producentkou Susan Levin.

Young-Artists-Unite-9th-November-1988-robert-downey-jr-13643320-394-600

Skotský národní poklad

Ewan McGregor má neuvěřitelně vyvinutý čich na úspěšné filmy. Zaujal hned ve svém prvním větším bijáku Trainspotting (1996), aby pak dámské publikum okouzlil coby romantický a zpívající snílek v Moulin Rouge (2001). Hrdý patriot ze země kiltů tak představuje pro Skoty ten nejlepší vývozní artikl.

Nenápadná star

Christian Bale (1974) je na první pohled nepříliš nápadným hercem. Má však za sebou oslnivou kariéru. Již jako třináctiletý hrál pod taktovkou Stevena Spielberga ve válečném filmu Říše slunce (1987). A my doufáme, že tento uhrančivý muž toho má ještě hodně před sebou a že neskončí jen u Batmana (Temný rytíř povstal, 2012).

Sázka na jistotu…

… je Jude Law! Dokonce i jako odkopnutý manžel Anny Kareniny zůstává sexy. A vůbec nevadí, že mu postupně řídne kštice!

S hudební vložkou

Věřili byste, že tomuto mladíčkovi bude letos již dvaačtyřicet? Kromě herectví se Jared Leto věnuje i své kapele 30 Seconds To Mars. Běhání po pódiu a režírování vlastních videoklipů jeho fyzičce a mladistvému vzhledu evidentně prospívají!

1_copy

Sexy milovník čokolády

Jestliže se o někom dá říci, že zraje jako víno, tak právě o Johnnym Deppovi! V padesáti vypadá stále žhavě a po rozchodu s Vanessou Paradis randí s hereckou partnerkou z Rumového deníku Amber Heard.

Božský Leo

Leonardo DiCaprio konečně dospěl. Jestli nám nevěříte, zajděte se podívat na Velkého Gatsbyho! Jeho tvář získala drsnější výraz a trocha vrásek mu dodala na autentičnosti. Vzhled ošlehaný větrem je zkrátka sexy.

Mrkněte se na naše nestárnoucí hochy do galerie!

Muži, kteří umějí stárnout

Souvislející články