Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Nejoblíbenější nápoje celebrit: co pije královna Alžběta – a co Antonio Banderas?

Někdo má rád kávu nebo čaj, někdo si raději dopřeje něco tvrdšího. Záleží nejen na chutích, ale taky na příležitosti. Víte, co pijí známé světové osobnosti? Máte ráda totéž, nebo máte jiné oblíbené drinky?

Redakce Marianne | 5. 12. 2013


Královna Alžběta

QueenElizabeth

V jednom televizním dokumentu BBC královna uvedla, že má nejraději gin s dubonnetem. Každý den před obědem si prý královna dopřeje jednu sklenku tohoto aperitivu – 70 % tvoří dubonnet, 30 % gin a k tomu plátek citronu s ledem. Mimochodem, po jejím televizním prohlášení šel dubbonet na dračku.

J. K. Rowling

JKRowling

Slavná spisovatelka a ‚matka‘ Harryho Pottera se ve své kouzelnické knize zmiňuje o ‚máslovém‘ ležáku, populárním nápoji kouzelníků v Bradavicích. Ona sama ale dává přednost ginu s tonikem.

Kim Kardashian

kim-kardashian-mtv-ema-s-2012-03

Jedna z nejpopulárnějších osobností dneška sice alkoholu moc neholduje, ale když dostane chuť a je příležitost, dopřeje si míchaný nápoj White Russian. Jde o sladký koktejl z vodky, kávového likéru a smetany.

Bono

121108_bono-631

Frontman kapely U2 dokazuje výběrem oblíbeného drinku, že naprosto přesně ví, co je dobré. Ke štěstí mu prý stačí dvě sklenky Jacka Danielse. Nic víc nepotřebuje.

Jennifer Aniston

JenniferAnistonHWoFFeb2012

Sympatická představitelka Rachel ze seriálu Přátelé pije s oblibou stejně jako její představitelka margaritu – míchaný nápoj z tequily.

Madonna

madonna-2013-billboard-music-awards-press-room-07

Na rozdíl od královny Alžběty dává Madonna přednost martini s granátovým jablkem. Samozřejmě že nepopíjí často, více času věnuje józe a udržování skvělé postavy.

Angelina Jolie

Angelina-Jolie_510x380


Ani Angelina moc nepije, ale když na to přijde, dá si tequilu. Tu prostě miluje. Stejně tak miluje dobrý čaj, který může pít bez omezení.

Johnny Depp

JohnnyDepp

Jeden z nejlépe placených hollywoodských herců si rád vyhodí z kopýtka a nikdy si nezapomene objednat oblíbený bourbon.

Brad Pitt

imagen-pitt_0

Jeho žena je fanynkou čajů a tequily – on dává přednost kávě, pivu a Mountain Dew, což je perlivý nealkoholický nápoj, který vyrábí PepsiCo. Kdo ví, jestli někdy ochutal české pivo…

Antonio Banderas

Screen_shot_2013-12-03_at_14.55.42

Nejprve mu víno jen chutnalo, později začal ve vinařství podnikat. Je majitelem 235 hektarů vinic ve španělské oblasti Villalba Duero a Nava de Roa, které spravují bratři Ortegové. Jeho červená vína se prodávají pod značkou Anta Banderas. Objednat si je můžete na jeho webových stránkách – 12 lahví přijde na 84 eur (něco kolem dvou tisíc korun).

Dnes s námi ale můžete soutěžit v naší vánoční soutěži http://vanoce.marianne.cz/ o kvalitní moravské víno v pražské Vinotéce 2 deci.