Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Nová péče pro zářivou barvu vlasů

Ani ta nejdokonalejší barva nevydrží, časem ztrácí intenzitu a lesk. Co s tím? Řešením je nová řada Vitamino Color AOX pro barvené vlasy od L’oreal Professionnel.



Proč vlastně barvy na vlasech tak rychle blednou? lavně proto, že se po barvení vlasový povrch nedokáže uzavřít tak dobře jako vlas přírodní, což brzy způsobí, že jej snáze ovlivní vnější faktory jako voda, kyslík a UV záření. Voda z vlasů vymývá barevný pigment a UV paprsky je vysušují a způsobují úbytek bílkovin, do podobně otevřeného vlasu se pak snáze dostává kyslík, který způsobuje oxidaci, což má časem za následek zesvětlení pigmentu.

Aby barva nevybledla, můžete vyzkoušet unikátní řadu produktů Vitamino Color A-OX. Základem je salonní péče, ale efekt nového účesu si můžete udržet i pomocí produktů na domácí použití. Vyzkoušejte sprej Color 10 v 1 (389 Kč), který barvené vlasy chrání, dodá jim lesk, hebkost a hydrataci. Ženy s citlivými vlasy také mohou vyzkoušet speciální bezsulfátový šampon Vitamino Color Soft Cleaner (249 Kč).

Produkty nám předvedl ambasador značky Michal Zelenka v salonu Ateliér Kotlár:

Michal Zelenka
Ambasador L´Oréal Professionnel
Atelier Kotlár

www.atelierkotlar.cz

Chcete najít ve svém okolí salon, který poskytuje tuto unikátní salonní péči? Podívejte se na www.salon-expert.cz!

 

 

Nová péče pro zářivou barvu vlasů

Související články