Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Nové Marianne Bydlení je právě na stáncích!

Počínaje dnešním dnem, najdete na novinových stáncích listopadové číslo Marianne Bydlení, které jsme tentokrát věnovali dětem a ekologii. Ideální čtení pro všechny, kdo touží být blíž přírodě!

Redakce Marianne | 8. 10. 2015
 
Hned na úvod jsme připravili spoustu novinek – nadchne vás krásné povlečení, doplňky a dekorace v barvách moře, které si skvěle rozumí s betonovou stěrkou na stěnách i podlaze. Našli jsme pro vás také vtipné kasičky, kam s radostí hodíte i poslední korunu, a korkové doplňky a nábytek, které si zamilujete na první pohled. 
 
Pozveme vás  do nádherného domu z 18. století nizozemské malířky Marianne. Je plný pokladů z cest, vzpomínek a originálních řešení. Dále vám prozradíme triky, jak dětem zařídit krásný a zároveň ekologický pokojíček. V článku Terezy Pavcové se dozvíte, jak správně třídit a jak k tomu vést svou rodinu, a v rubrice servis vám ukážeme nejenom praktické, ale také na pohled hezké odpadkové koše.
 
Podzim je to správné období, kdy byste měli začít odpočívat a domov pocitově zateplit pomocí doplňků. Těšte se na měkoučké polštáře s grafickými potisky a obrázky starých malířských mistrů, hřejivé plédy a deky, které užijete při čtení v pohodlném ušáku. Ve Škole stylu vám designérka Romana Vyhnáková vysvětlí, jak pracovat s přírodními materiály. Textiliemi, které mají moc okamžitě (a za pár korun) proměnit interiér k nepoznání, naučí vás správně kombinovat různé druhy dřevin a použít v interiéru pravý kámen tak, aby nepůsobil chladně. 
 
V listopadovém vydání nechybí samozřejmě ani proměny. Designérka Andrea Beranová se pustila do reorganizace pokojíčku dvou malých raubířů. Pokochat se můžete i zbrusu novou ložnicí blogerky a keramičky Zuzany Morkusové, která se rozhodla vyhnat křiklavé barvy a přivítat romantickou atmosféru předminulého století.