Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda a krása

NOVÝ ROK, NOVÁ IMAGE

První dny nového roku přímo vybízejí ke změně. Ne nebojte se, nebudeme vás nutit zhubnout deset kilo nebo si pořídit outfit za desetitisíce. Mnohdy stačí jiná barva vlasů a je z vás úplně nová žena. Nevěříte? Zkuste to se mnou. Moje proměna z blondýnky na vílu s modrými pramínky proběhla následovně.

Markéta Vörös | 4. 01. 2017
foto: Jiří Vörös
Sáhla jsem po barevné masce na vlasy od švédské značky Maria Nila, konkrétně po odstínu Azure (azurově modrá).
 
Jelikož jsem chtěla docílit pastelově modrého odstínu, smíchala jsem dvě barevné masky. Modrou a bílou, která napomáhá k zjemnění intenzity. Zároveň je vhodná pro ty, kteří nechtějí masku s barevnými pigmenty, ale přesto si rádi dopřejí kvalitní péči.
 
 3
 
Jak jsem postupovala?
 
1. Umyla jsem si vlasy šamponem, lehce vysušila ručníkem.
2. Připravila jsem si masku, kterou jsem namíchala v poměru 1:1. Aplikovala jsem pouze na konečky vlasů, kde mám světlé melíry. 
 
2
 
4

 
3. Dle návodu se má maska nechat působit 3-10 minut a to podle intenzity, které chcete dosáhnout. Já jsem ji nechala působit 7 minut.
4. Masku jsem poté smyla a aplikovala na závěr kondicionér.
Z výsledku jsem byla naprosto nadšená! Byl totiž přesně takový, v jaký jsem doufala. Konečky vlasů jsem měla krásně pastelově modré a zároveň to mé melíry natónovalo více do studena. Za pár minut jsem byla úplně jiný člověk a strašně mě to bavilo. Reakce okolí na proměnu byly velmi pozitivní. I můj přítel, který takto výrazným změnám moc nefandí, byl příjemně překvapen.
 
1
 
K tomu všemu masky úžasně voní! Ty z vás, které se zajímají o složení, určitě potěší, že masky jsou bez sulfátů, parabenů a jsou stoprocentně veganské
Maska mi vydržela na vlasech tři umytí. Až dostanu příště náladu na změnu, tak vím, kde hledat. Jistě to nebylo naposledy, co jsem tyto barevné masky vyzkoušela. Odstínů je na výběr 14, tak se nebojte experimentovat!