Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

Omládněte s kyselinou hyaluronovou!


Tak tohle je opravdu bomba! Soutěžíme o výplň kyselinou hyaluronovou v hodnotě 6000 korun.

Redakce Marianne | 5. 08. 2013


Ve spolupráci s klinickým centrem Iscare jsme si pro vás připravili úžasnou výhru. Tentokrát soutěžíme o voucher v hodnotě 6000 Kč, který můžete uplatnit na stále oblíbenější výplně kyselinou hyaluronovou.

Oproti botoxu má tento roztok výhodu v tom, že nezpůsobuje znecitlivění svalů, a tudíž se dá aplikovat i do míst, kde má botox zákaz. Mohou to být například jemné vrásky kolem očí, hluboké vrásky mezi obočím nebo vpadlé kruhy pod očima. Výplně jsou účinné i při modelaci tváří, korekci nosu, vyhlazení nosoretních rýh nebo při vyplňování jemných jednotlivých vrásek na tvářích a kolem úst. Použít lze i na zvýraznění kontur, zvětšení objemu rtů či modelaci ustupující brady.

A my vám nabízíme možnost podstoupit výplně kyselinou hyaluronovou u skutečných profesionálů. Klinické centrum Iscare na trhu působí téměř 20 let a svým klientům nabízí poradenství nejen v oblasti estetické medicíny, ale také v oblasti asistované reprodukce či léčby obezity.

A co musíte pro výhru udělat? Je to velmi snadné! Až do 18. srpna soutěžíme o 1 voucher v hodnotě 6000 Kč na výplně kyselinou hyaluronovou. Zodpovězte jednoduchou otázku a odpověď na ni následně zašlete do 18. 8. 2013 na e-mail [email protected]! Do předmětu e-mailu uveďte heslo ‚Iscare‘ a do textu své jméno a adresu. Vyhrává 550. správná odpověď.

Soutěž ukončena, vyhrává:

Karla Majerková, Praha 10

Odesláním formuláře souhlasíte s všeobecnými podmínkami a také s podmínkami užívání internetových stránek.