Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Pohádkové lodičky od italského obuvníka

Do butiku Obsession vtrhla nová kolekce krásných lodiček a sandálků od Gianvita Rossiho. Ten pokračuje v poctivém řemeslu svého otce, známého Sergia Rossiho.

Redakce Marianne | 5. 02. 2013

Sympatický Gianvito se opravdu potatil! Jeho lodičky si neodepřou ani takové hvězdy jako Alicia Keys nebo Kate Moss. Vůbec se nedivíme, že je práce tohoto Itala tolik nadchla. Kromě dokonalého zpracování a vytříbených materiálů Gianvito vsadil i na moderní design. Jeho boty vypadají jako umělecké artefakty, a přitom jsou stále nositelné!

alicia_keys_de_stella_mccartney_y_zapatos_gianvito_rossi

V nové kolekci pro jaro a léto 2013 se snoubí geometrické tvary s měkkými křivkami a nápaditými optickými efekty. Tato stylová obuv se i přes svou pevnost vyznačuje až extrémní lehkostí, což umožňují materiály jako satén či semiš.

Jako z pohádky pak vypadají sandálky s jehlovým podpatkem, které jsou zhotovené z tkaniny, na níž nechybějí zdobné prvky jako drobné nýtky nebo mašličky. Zaujaly nás i kotníčkové pásky, které na jedné straně zaručují maximální pohodlí při chůzi a na straně druhé jsou dalším ozdobným detailem.

Gianvito Rossi vzkřísil i takzvané gladiátorky nebo letní kozačky. A v jeho podání vypadají naprosto fantasticky! Zároveň jsme si zamilovali širokou barevnou škálu a rozličný styl jednotlivých modelů. Ledově bílé sekunduje tyrkysově modrá, temně černá, provokativní červená a výrazná růžová. Návrhář nezapomněl ani na aktuální metalické odlesky, které díky použité formě získaly nebývalý glamour styl.

Podívejte se do naší galerie, a zjistíte, že i boty mohou být umění!

Pohádkové lodičky od italského obuvníka