Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Právě vychází nový Venkov&styl!

Na novinových stáncích je ode dneška zimní vydání časopisu Venkov&styl, které je opět plné zajímavých článků, rad a receptů.

Redakce Marianne | 4. 12. 2015

 

Nové číslo vás přenese do nálady, kdy za okny víří sněhové vločky a venku mrzne, až to praští. Abyste si atmosféru zimních radovánek s námi pořádně užili, pozveme vás nejdřív do dílny otce a syna Noskových, kteří ve své dřevem vonící dílně v Roprachticích v podkrkonoší vyrábějí klasické dřevěné sáňky. Posléze se s hajným Kollandou projdete zasněženým lesem v okolí Velkých Karlovic nebo se vydáte po nejdelší turistické magistrále napříč Orlickými horami.

Podrobněji s námi prozkoumáte také jinovatku – přírodní jev proměňující přírodu v krajkoví i nádherné struktury stromové kůry. Představíme vám i rakytník - dokonalý multivitamin pro vaše tělo. Pro labužníky máme připravené fortelné domácké recepty pro nejchladnější roční období, lahůdkovou zvěřinu i naložené dobroty, které jsou jak dělané nejen pro silvestrovský večírek! V zimním vydání se také dočtete zajímavosti z historie pití kávy a jejích náhražek – například melty, na které si pochutnávaly ještě naše babičky.

Proniknete také do tajů povahy kočky domácí i zvyklostí jelenů, srnců či daňků. Pokud opravdu nasněží, podle našeho návodu postavíte spolu s dětmi dokonalé eskymácké iglů. A jestli třeba trávíte zimu nejraději v teple domova a zvelebujete si ho, nezklameme vás ani v tomto ohledu – víme totiž jaké osvětlení pro interiér vybrat a kde ho nakoupit. S Venkovem & stylem se zozhodně nudit nebudete!