Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Právě vychází speciální Venkov & styl věnovaný jídlu!

Speciál Jídlo časopisu Venkov & styl plný dobrot všeho druhu a zajímavého čtení najdete ode dneška na stáncích. Až jím zalistujete, určitě najdete inspiraci nejen pro vaření!

Redakce Marianne | 27. 05. 2016

 

Že jídlo může být zajímavou i vrtošivou modelkou a jeho focení podléhá podobným trendům, jako móda, ví nejlíp první dáma jídelní fotografie Alena Hrbková, která nás pozvala do svého ateliéru. Za co všechno může láska zjistíte v článku Sladkosti bez pečení, a možná neodoláte a některý z lákavých raw dezertů Veroniky Klamtové – třeba úžasně osvěžující jahodový sorbet – si taky připravíte!

A když už mluvíme o jahodách, ať je to čokoládový koláč s jahodami, voňavý sirup či neodolatelná pavlova z obálky, nebudete vědět, na jaký způsob si na nich pochutnat dřív. Navíc vám příblížíme cestu velkoplodých jahod do Čech. Martin Štangl, šéfkuchař restaurace Eska a velký milovník divokých bylinek a surovin v jejich nejpřirozenější podobě, pro vás připravil lahůdky, které ozvláštní každou zahradní párty. A navíc zjistíte, jaké je bydlet v domě, který voní perníkem, připravovat jídla z květin či chovat včely a těšit se z jejich produktů. To všechno a ještě mnohem víc se dočtete právě ve speciálu Jídlo časopisu Venkov & styl. Doporučujeme číst pouze s plným žaludkem!