Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Přichází dubnové vydání Marianne Bydlení!

Nechte se strhnout jarní náladou a projasněte svůj domov barvami. Ukážeme vám, že inspiraci pro krásnější život doma můžete načerpat z celého světa.

Redakce Marianne | 9. 03. 2017
Vysvětlíme vám, jak si zařídit kuchyň od A do Z, aby byla nejen krásná, ale také se vám v ní co nejsnáze vařilo a pohybovalo.
 
Dozvíte se, jak se zapojit do naší soutěže o proměnu koupelny v hodnotě 80 000 Kč se značkami Rako a Ravak.
 
Jaro je přímo bytostně spjaté s barvou kvetoucích šeříků. S designérkou Janou Vařechovou Holoubkovou se naučíte používat lila odstín v interiéru ve třech základních paletách a jejich variacích.
 
Jak se dá od základu proměnit byt v nástavbě na domě, aby získal vzdušnost, lehkost a dobře se tu žilo celé rodině, vysvětlí architektka Renata Slavětínská. A o tom, že se zdánlivě tmavá chodba může stát trochu čítárnou, trochu hudebním pokojem a v neposlední řadě i prodlouženým obývákem, to vše v zářivé růžové, vás přesvědčí designérka Biljana Lazović.
 
Vypravíte se s námi do Lisabonu, kde se ukrývá pestrý hostel plný uměleckých děl inspirovaných tím nejlepším z 20. století. Provensálskou náladu s námi zažijete v domě v centru Znojma. A zjistíte, že za zahradou v japonském stylu se stačí vypravit jen kousek od Prahy.
 
A v neposlední řadě vám podrobně vysvětlíme, v čem tkví výhody osobního a v čem družstevního vlastnictví bytu.