Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Přivítejte podzim s novinkami od Lancôme!

Francouzská značka Lancôme v září představí hned několik novinek v oblasti péče o pleť, ale i z řad dekorativní kosmetiky. A právě vy můžete jednu z těchto novinek, a to luxusní omlazující krém Visionnaire Advanced Multi-Correcting, vyzkoušet na vlastní pleť!

Eliška Vrbová | 22. 08. 2016

Určitě to také znáte. Nejraději byste stíhala vše na 100% - čas s rodinou, výsledky v práci a seberealizaci v tom, co vás baví. Ale máte pak dostatek času sama na sebe? A co teprve na svoji pleť? I přes současné postavení žen ve společnosti, kdy mohou mít stejně dobré pracovní pozice a životní příležitosti, jako muži, v jedné oblasti je na ně přece jen nahlíženo jinak. Je to právě viditelné stárnutí, které společnost u žen nepřijímá a leckdy odsuzuje. Proto je tu novinka od Lancôme!

S krémem Visionnaire Advanced Multi-Correcting už nebudete muset myslet na to, jak zakryjete první známky stárnutí pleti. Pravidelným používáním je totiž jednoduše zredukujete. Hlavní efekt krému Visionnaire tkví především v neustálé korekci prvních příznaků biologických změn. Produkty luxusní řady Visionnaire jsou určeny právě pro ženy, které by chtěly zůstat takové, jaké jsou, a netrápit se přirozenými změnami, jako je stárnutí pleti.

visionnairecremejour

CHCI VZOREK ZDARMA

Kromě regeneračních omlazujících účinků, zajištění svěžesti a pevnosti pokožky a zredukování nežádoucích vrásek, je voňavý krém Visionnaire Advanced Multi-Correcting vhodný také jako ideální podklad pod další produkty od Lancôme z řad dekorativní kosmetiky. Zejména pro novinku Teint Idole Ultra Cushion make-up.

Hlavní výhodou tohoto nového make-upu je především vysoké krytí ve spojení s polštářkovým aplikátorem cushion. Stačí jeden stisk tohoto luxusního polštářku a make-up volně vystoupá na povrch. Ani moc, ani málo, zkrátka tolik, kolik potřebujete. Teint Idole Ultra Cushion nejen vysoce kryje, ale pokožku také hydratuje, vyživuje a před UV paprsky chrání faktorem SPF 50. Je dostupný v šesti odstínech, takže si jednoduše vyberete ten, který barvě vaší pleti odpovídá nejvíce. A minimalistická elegantní černo-zlatá kazeta, jež se snadno vejde do kterékoliv kabelky, je jen příjemným bonusem.

tiu cushion 04

S make-upem Teint Idole Ultra Cushion potřebujete jen pár sekund na sjednocení a ochranu pleti. V případě spojení s krémem Visionnaire Advanced Multi-Correcting se jedná o ideální kombinaci pro moderní ženu. Nezáleží na tom, jaké překážky vám život nachystá, vaše pleť bude za každých okolností vypadat fantasticky.

Měla byste zájem získat vzorek nového omlazujícího krému Visionnaire Advanced Multi-Correcting? Pak není nic jednoduššího, než vyplnit registrační formulář a my vám vzorek zašleme! Můžete pak regenerační účinky tohoto krému posoudit sama.