Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

PRVNÍ POMOC: 5 nejlepších vychytávek, které vám ochrání rty

Nízké teploty a mráz nesvědčí našim rtům, jsou suché, loupou se, můžou pálit i bolet. Naštěstí jsou tady chytří kosmetičtí pomocníci. A tak roztomilí! Vyzkoušejte je!

Soňa Kotulková | 23. 11. 2016
Foto: Getty Images
 
1. Limonáda na rty
Lip smacker 2Kovová krabička a balení šesti tyčinek na rty s příchutí sladkých nápojů, jako je cola, fanta, sprite nadchne nejenom jako originální vánoční dárek. Tyčinky krásně cukrátkově voní po limonádách s ovocnými příchutěmi a také se skvěle vejdou do každé kapsy nebo kabelky, takže je budete mít vždycky při ruce. Skvěle zvláčňují, vyživují rty a také dobře chutnají!
Lip Smacker Tin Box, 399 Kč, prodává www.fann.cz
 

 
2. Peeling na rty
SatinLips SugarScrub H
Když se rty loupou, je nejhorší na kůžičku jakkoliv sahat, může se totiž zatrhnout až do bolestiva. Výborné jsou speciální peelingy, jako je například cukrový s bambuckým máslem od Mary Kay. Nejenom, že sladce chutná, ale po lehké masáži rty zůstanou hebké, vláčné a vyživené.
Cukrový peeling na rty s bambuckým máslem White Tea & Citrus, Mary Kay, 390 Kč
 

3. Maska na rty
maska na rty
Když rty potřebují rychlou vzpruhu, vemte si na pomoc skvělou praktickou textilní masku, která je inspirovaná zkrášlujícími rituály Asijatek. Je napuštěná výživnými látkami a bambuckým máslem. Stačí jen položit na čvtrt hodiny na rty a pocítíte ohromnou úlevu.
Shea Lip Mask Sephora, 70 Kč, prodává Sephora
 

 
4. Vajíčko na rty
Honey Apple open
Americký hit na péči o rty, se kterým se ráda fotí nejedna celebrita, teď zbožňují i Češky a to právem. Přírodní složení, skvělý praktický design a báječné příchutě mluví za vše. Nám se teď líbí limitovaná edice „medové jablko“, která je ještě výživnější než byly balzámky doposud. Má pruhovaný obal a je tak voňavý a sladký. Nelze odolat!
Sada tří balzámů EOS Honey Apple, 507 Kč, prodává např. DM
 

 
5. Máslíčko na rty
Snímek obrazovky 2016 11 23 v 11.05.02
 
Kdo zkusí výživný balzám na rty s bohatou máslovou konzistencí tak nechce jiný – je totiž tak regenerační, hydratuje, dodává rtům jemnou barvu a lesk. Obsahuje bambucké máslo a rýžový vosk, na rtech vypadá přirozeně prostě je báječný. Seženete ho i v bezbarvé nebo mango variantě!
Balzám na rty s divokou růží, Korres, 240 Kč