Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Seriál, který vás bude bavit: Knihovníci

Ještě před koncem roku vstoupí na televizní obrazovky dobrodružný seriál Knihovníci (v originále The Librarians). Nadchne ty, kdo mají rádi chytré akční filmy s humorem. První z deseti dílů se vysílá 8. prosince na Universal Channel.

Tihle Knihovníci nejsou rozhodně žádní nudní patroni zavalení zaprášenými svazky. Obzvlášť když je vede Noah Wyle známý ze seriálu Pohotovost nebo z filmu Pár správných chlapů. Ten jako knihovník Metropolitní knihovny Flynn Carsen musí zachránit starodávné poklady světa ukryté v podzemí. Spolehlivý zaměstnanec se tak mění v akčního hrdinu, zaplétá se do spiknutí plného magie a nadpřirozených sil a za pomoci znalostí dávných civilizací, jazyků a kultur odhaluje nevídaná tajemství…

Napínavý a zároveň vtipný seriál natočený nejlepší filmovou technikou v duchu slavných dobrodružství Indiana Jonese je inspirován celosvětově úspěšnou filmovou trilogií Flynn Carsen pojmenovanou podle hlavního hrdiny celého příběhu.

Seriál Knihovníci bude mít českou premiéru na Universal Channel už 8. prosince 2014 ve 21.30, jeho velkolepá premiéra ve Spojených státech plánovaná na 7. prosince tak proběhne jen o necelý den dřív. Vše nasvědčuje tomu, že se tenhle seriál stane kultovním.