Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Venkov & styl

Slunce na zápraží

Nenechte slunce prosit za okny a jděte mu naproti. Vezměte však s sebou dostatek teplých plédů, a taky váz, protože na výzvu slunce vykvetou za chvíli také plné náruče kytek!

Redakce Marianne | 24. 03. 2013

Vyndejte na zápraží houpací křeslo nebo pohodlnou lavici a postarejte se, abyste měli na dosah teplé přehozy i dostatek polštářů. I když posezení na prvním jarním slunci vypadá lákavě, zůstaňte ve střehu a chraňte se před prochladnutím.


Nejlíp se odpočívá na slunci, které se opírá do vyhřátého dřeva. Lepší místo pro jarní svačinu venku nenajdete!


Nejen vy, ale také ubrusy, povlečení, prostěradla a lněné utěrky pobyt na jarním slunci doslova milují. Při první příležitosti vyvěste před dům signální prapory, oznamující konec zimy!

224-c01

  1. Plechový truhlík na květiny, Kytičkárna, 80 Kč
  2. Závěsní látkoví ptáčci, Kytičkárna, 45 Kč/ks
  3. Porcelán Garden, set čtyř snídaňových hrnků, 1391 Kč, šálek s podšálkem, 766 Kč, talíř, ø 21 cm, 2186 Kč, látkový poklop na konvici Agatha, 35 × 27 cm, 503 Kč, vše Wedgwood; porcelánová čajová konvice, Retro bazar, 450 Kč; krajková záclonka, Interiér de l’Art, 780 Kč
  4. Ubrusy Bazar Potočníková a Bazar P & J, od 350 Kč; bavlněná prádelní šňůra, Květova Drogerie, 36 Kč

Svěží jarní vzduch prozářený sluncem je očistný jak pro nás, tak pro naše byty a domy. Otevřete dokořán všechna okna a dveře a dopřejte si dokonalou vzdušnou lázeň s vonnými esencemi, které namíchala sama příroda.

Slunce na zápraží