Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Smutná zpráva: Vítězka Velké proměny s Marianne podlehla rakovině. Pojďme pomoci její rodině!

Možná jste si toho všimli tento týden v médiích – maminka dvouletých dvojčátek Štěpánka Richterová podlehla minulý týden rakovině. Ještě předtím si stihla přát, aby lidé na její pohřeb přišli oblečeni v barvách (hlavně v růžové). A aby se její děti a partner Josef měli v ramci možností dobře. Proto píšeme tento článek.

Ivona Šouralová | 3. 03. 2016

Štěpánčin příběh možná znáte, ale ve zkratce: Před osmi lety se léčila s rakovinou prsu, prodělala ablaci, ale tehdy ještě boj s nemocí vyhrála. Moc toužila po dítěti, nicméně doktoři jí doporučili, aby pět let počkala. V roce 2011 otěhotněla, ale bohužel ve druhém měsíci o miminko přišla. Podruhé se jí hroutil svět. Nakonec se karta obrátila a Štěpánka přivedla v roce 2014 na svět krásná dvojčátka Olivera a Annu-Márii. Už během těhotenství se ale necítila Štěpánka dobře, trápila ji bolest zad a další problémy. Když byly dvojčatům čtyři měsíce, rozhodla se pro preventivní odstranění děložního čípku. A tehdy se dozvěděla tu nejhorší zprávu – rakovina se vrátila a tentokrát zasáhla kosti. Štěpánka věděla, že má neléčitelnou nemoc, jen si přála, aby tu mohla být kvůli dětem a partnerovi co nejdéle. I přes tragickou situaci se snažila lidem kolem sebe předávat pozitivní energii. Na konci loňského roku se dokonce zúčastnila soutěže o nový šatník a proměnu s Marianne. Nevyhrála, ale vítězka Marika Zigmundová se rozhodla, že Štěpánce svou výhru přenechá. 

Podívejte se na video z Velké Proměny Marianne

{mp4}MARIE_n{/mp4}

ČTĚTE TAKÉ: Vítězný outfit Velké proměny s Marianne

Dnes je jasné, že Štěpánka svůj boj se zákeřnou nemocí nakonec prohrála. Pozornost se teď proto obrací na Štěpánčiny děti. Nadace Šťastná hvězda založila sbírkový účet, na který mohou přispívat lidé, kteří by chtěli dvojčátkům pomoci.

Číslo účtu: 2900559642/2010

Variabilní symbol: 1209

Přispívat můžete rovněž na transparentní účet, který zřídily Štěpánčiny kamarádky. Zde můžete kontrolovat, na co konkrétně byly peníze použity.

Číslo účtu: 2500755097/2010

Variabilní symbol: 252

Děkujeme!